Sorteer op
Sorteer op

Crackle glas kralen 14mm

Via deze pagina ga ik vertellen over de crackle glas kralen 14mm. Deze glas kralen zijn relatief groot en zijn heel leuk te gebruiken in combinatie met een bloem hanger. De meeste crackle glas kralen hebben meerdere kleuren in de kraal zitten. We verkopen deze kralen ook in meerdere kleuren. De kralen hebben naast dat ze een crack glas kraal zijn ook een crackle effect. Voor dit formaat hebben we de crackle kraal beschikbaar in een oceaan blauw en een transparante kleur. Ze hebben een rijggat van 1,5mmm. De crackle glas kralen hebben een transparante gloed over zich heen. Waardoor op het moment dat de kralen in een bepaald licht komen ze heel mooi opschijnen.

Leuke grote crackle kralen verwerken in sieraden

Zelf heb ik met de fuchsia paars crackle kraal al gewerkt. Met deze kralen heb ik een ketting gemaakt. Hiervoor was ik een redelijk aantal kralen kwijt en ook heb een bedel hanger gebruikt voor deze ketting. Hierdoor straalt het sieraad nog meer uit. Voor deze ketting heb ik gekozen om een bloem bedel hanger te gebruiken. ook heb ik hiervoor gekozen, omdat ik die het meest vond passen bij de donker blauwe kralen. Ook vind ik het handig dat deze kralen per vijf worden verkocht. Doordat de kralen per vijf worden verkocht is het makkelijker inschatten hoeveel kralen ik nodig heb en hoef ik niet precies uit te rekenen hoeveel ik nodig heb.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glas kralen 14mm te lezen. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag dan graag verder en hopen u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kan meemaken!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss