Sorteer op
Sorteer op

Crackle glas kralen 14mm

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de crackle glaskralen van 14mm. Deze kralen zijn relatief groot en erg leuk om te gebruiken in combinatie met een bloemhanger. De meeste crackle glaskralen hebben meerdere kleuren in de kraal en we bieden ze aan in verschillende kleuren. Naast het crackle effect hebben deze kralen een transparante gloed. Wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst, schijnen ze prachtig op.

Leuke grote crackle kralen verwerken in sieraden

Zelf heb ik al gewerkt met de fuchsia paarse crackle kraal. Met deze kralen heb ik een ketting gemaakt. Hiervoor had ik aardig wat kralen nodig en ik heb ook een bedelhanger gebruikt om het sieraad nog meer uitstraling te geven. Voor deze ketting koos ik een bloem bedelhanger, omdat ik vond dat deze goed paste bij de fuchsia paarse kralen. Het handige aan het feit dat deze kralen per vijf worden verkocht, is dat het gemakkelijker is om in te schatten hoeveel kralen ik nodig heb, en dat ik niet precies hoef uit te rekenen hoeveel ik nodig heb.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de crackle glaskralen van 14mm. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Sieraden maken is als het vertalen van emoties naar tastbare juwelen."

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss