Sorteer op

Handspiegel hangers

Handspiegel hangers

Iedere vrouw doet het wel en zeker ijdele mannen houden er ook van om in de spiegel te kijken naar zichzelf. Hoe mooi uw outfit wel niet is of wel honderd keer kijken hoe je haar zit.

Ook kan ik wel duizend keer in de spiegel kijken om te kijken wat ik nou aan moet naar dat ene feestje of op de dag dat u voor het eerst naar school moet. Spiegels bestaan al eeuwen, ze zijn gemaakt door Egyptenaren rond 3000 voor Christus.

Dit waren eerst de handspiegels. Hier kunt u mooi uw gezicht en haren in zien. Ook heeft u een spiegel nodig bij het aanbrengen van uw make-up. We hebben trouwens ook leuke parfum & make-up bedeltjes, klik hier!

Maar nu zit ik vaak in de trein of auto en heb ik geen grootte handspiegel mee, want om dat mee te dragen is misschien een beetje omslachtig, en zo veel ruimte heb ik bovendien ook niet in mijn tas. Nu zou ik gewoon mijn telefoon kunnen gebruiken, maar deze is niet altijd even scherp en valt na een tijdje ook uit, dit altijd op de meest ongelukkige momenten, precies als u uw eyeliner aan het doen bent natuurlijk. Maar hoe handig zou het zijn als u ten aller tijden gewoon een mini spiegeltje mee heeft. En al helemaal een die mooi is en u ook aan uw ketting kunt hangen.

Nu verkopen wij verschillende handspiegels van ook verschillende maten. Alle handspiegel hangers hebben een oogje aan de boven- of onderkant, hier kunt u het hangertje mee bevestigen aan een sieraad. Zo hebben wij twee in de kleur goud en drie in de kleur zilver. 

Het bevestigen van hangers is super makkelijk en u kunt zo helemaal uw eigen sieraad maken, maar de spiegels zijn niet alleen handig, maar ook gewoon leuk als sieraad om te dragen, ook aan een sleutelhanger is het handig om een spiegeltje te hebben. Dus neem een kijkje op onze webshop, waar u ook velen andere producten kunt vinden zoals rijgdraad om kettingen mee te maken of kralen om te rijgen en noem het allemaal maar op, er zit vast en zeker wat tussen voor u. En dan wens ik u heel veel plezier met het shoppen en het creatief bezig zijn.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss