Sorteer op
Sorteer op

Facet hanger rond 7mm

Deze glas hangers bedeltjes hebben een ronde vorm en zijn 7 mm groot. Daarnaast ga ik uw het proces vertellen hoe de glazen facet hanger wordt geslepen.

Hoe worden facethangers gemaakt?

Bij het maken van de facet hangers gaat het vooral om hoe wordt het glas geslepen en van welke materialen het gemaakt is. De reden dat het zo belangrijk is hoe de facet hanger wordt geslepen is, omdat dat het een kristal effect geeft. Hoe meer erin geslepen wordt hoe meer er verschillende glanzende effecten komen. Het glas wordt op een bepaalde manier geslepen, het apparaat wordt schuin aflopend tegen de rand van het glas gehouden. De rand wordt dunner naar mate het glazen facet breder wordt.

De afwerking van de glas facet hanger

Naast het slijpen van het glas wordt er ook nog een andere manier bewerkt namelijk het poli slijpen. Dit houdt in dat er op een makkelijke en veilige manier geslepen kan worden. Daarnaast wordt er ook op een gemakkelijk manier de scherpe randen van de hanger afgeslepen. Om het eind product de finishing touch te geven wordt er op het einde met een schuurpapiertje om een blokje hout het glazen facet kraaltje afgewerkt.

Kleuren betekenisvan de facet hanger

Emerald staat voornamelijk symbool voor macht en onsterfelijk. Ook staat het symbool voor eeuwige jeugd en oprechtheid. De kracht van de kleur is het genieten van het leven en het gevoel hebben van eenheid. Hierdoor heeft het een positieve werking op relaties.

Topaas heeft al een eeuwige betekenis. De Egyptenaren vonden de kleur goud heel erg belangrijk. Ze geloofden dan ook dat de topaas de kleur kreeg van de zonnegod en bescherming bood tegen de nachtelijke kwade goden/geesten.

Amethist heeft een beschermende betekenis en helpt tegen stress en angst in het leven. Hij helpt ook bij de symptomen van deze aanvallen. Daarnaast helpt hij ook bij het versterken van de botten en zuivert hij ook de huid.

Ons assortiment in facet hangers

Onze glas facet hangers rond 7mm worden allemaal facet geslepen. Dit is voor een mooiere glans van de kraal. Daarnaast zijn ook de kleuren die hierboven leest op onze website verkrijgbaar. Natuurlijk hebben we ook nog meer veel kleuren. Neem daarom gerust een kijkje tussen ons assortiment. Zo heeft u een idee dat bepaalde kleuren al een hele oude betekenis hebben en kan dat ook weer symbool staan voor u zelf.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss