Valentijsdag kralen

Valentijsdag kralen

Wat is Valentijnsdag?

Volgens Wikipedia is Valentijnsdag een dag waarop mensen die elkaar lief vinden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, voornamelijk sieraden, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Wij hebben een Valentijns pagina voor jou gemaakt met cadeautjes voor hem, musthaves voor haar en een pagina met bedeltjes en kralen in de vorm van hartjes om zelf een sieraad te maken voor je geliefde. Want hoe mooi is dat, wanneer je je eigen hart en ziel stopt in het creëren van een uniek cadeautje voor de persoon die je lief hebt. En dat kan natuurlijk ook een zoon of dochter zijn, een gewone goede vriend of vriendin zijn, of een lieve buurvrouw, buurman, neef , nicht, oom tante, opa of oma, kortom, iedereen die een speciaal plekje heeft in je hart. Verpak je eigen gemaakte oorbellen in een mooi organza zakje in een hartvorm (deze zijn geschikt voor kleine cadeautjes) of kies een ander mooi geschikt cadeauzakje uit, we hebben ze bij ’t Kralenstulpje in alle soorten en maten!

Onderstaande tekst is geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

Misschien gelooft u wel helemaal in de liefde, of bent u smoorverliefd op iemand, dan is 14 februari helemaal de dag dat u uw liefde kunt verwennen met de allerleukste cadeau's. Af en toe is het natuurlijk erg moeilijk om een cadeautje te bedenken. Nu is alleen het inpakken van de cadeautjes ook al super leuk.

Uw cadeautje mooi verpakken?

Zo hebben wij verschillende stickers te koop met bijvoorbeeld de tekst ‘’omdat jij zo lief bent geweest’’. Persoonlijk vind ik het niet alleen leuk om het zelf leuk in te pakken maar ook het krijgen van een cadeautje in een leuke verpakking voelt toch speciaal. Nu hebben wij niet alleen leuke stickers maar ook leuke organza zakjes in veel verschillende maten, kleuren, vormen en patronen denk dan ook aan een hartjes vorm. 

Weet u nu niet wat u iemand moet geven, dan hebben wij verschillende tips op onze website, zowel voor mannen als voor vrouwen. Een armband is dan ook een super mooi gebaar, omdat dit armbandje altijd gedragen zou kunnen worden. Het maken van sieraden is ten eerste hartstikke leuk en ook zeker niet super moeilijk met de juiste instructies, er zijn gelukkig erg veel te vinden online en ook zijn er boeken te koop.

Vriendschapsarmbandjes zelf maken?

Nu is het leuke aan het zelf maken van de sieraden dat u ze helemaal naar uw wens kan maken en kunt aanpassen aan de sieraden die u bijvoorbeeld al heeft. Ook zeker kunt u ze bijvoorbeeld op maat maken voor de persoon die u lief heeft. Ook een zelf gemaakt sieraden setje, armbandje, kettinkje of een ander sieraad is erg leuk om te krijgen, misschien nog wel leuker dan een al bestaand sieraad. Het voordeel is natuurlijk ook dat niemand anders precies het zelfde armbandje zou hebben, een vriendschapsarmbandje. De bedeltjes die wij op deze pagina hebben staan zijn erg mooi om te gebruiken voor een zelf gemaakt sieraad voor Valentijnsdag. Weten dat iemand veel energie heeft gebruikt in het maken van uw cadeau is toch leuk. Geef elkaar toch wat meer aandacht door deze leuke cadeaus te geven aan elkaar, ook al is het maar een klein cadeautje kan het gebaar nog wel heel groot zijn.

Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van een sieraad, het kopen van een leuk cadeau en het elkaar verwennen. En neem zeker even een kijkje op de webshop, want wij hebben nog veel meer super mooie producten voor het inpakken en zelf maken van sieraden.  

Groetjes Bente.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss