Sorteer op

Pluizenhanger - Fluffy

't Kralenstulpje heeft heerlijk zachte fluffy pluizenbollen binnen gekregen met een lusje van elastiek, deze zijn heerlijk zacht en super leuk om bijvoorbeeld een leuke sleutel en/of tashanger van de maken! Ze zijn in vele leuke kleurtjes verkrijgbaar! Hier wordt men toch super vrolijk van?

Op deze pagina ga ik het hebben over de pluizenhangers. U kunt hele leuke oorbellen maken met deze hangers. Daarnaast kunt u ook met deze hanger bedels hangertjes en sleutelhangers maken.

Sieraden maken met fluffy hangers

We hebben een aantal verschillende kleuren hiermee kunt een setje maken. bijvoorbeeld een ketting waaraan u het hangertje bevestigd en aan beide kanten een paar gouden kraaltjes toevoegt om het een extra touch te geven. U kunt met die zelfde kralen een oorbellen setje maken. Door middel van het hangertje door een ringetje te krijgen en dezelfde kralen van de ketting er bij op te rijgen. U kunt natuurlijk ook meerdere pluizenhangertjes rijgen op een oorbellen ringetje op deze manier lijkt de oorbel voller of dat u er een pompom bedeltje aan toevoegt als bedeltje.

U kunt natuurlijk ook alle Fluffy hangers maken op een hangertje. U kunt patroontjes maken met de verschillende maten, materialen en kleuren. Dit is ook super leuk te doen met kinderen. Die kunnen dan zelf kiezen welke kleuren en welke maten ze willen en dan met en groepje vriendinnen het in elkaar zetten. Dit is ook leuk om te doen op een kinderfeestje. De hangertjes lijken ook nog eens elegant waardoor dit leuk te dragen is tijden een diner of tijdens een feestje.

Kinderfeestje en sieraden maken

Geeft uw kind nou een binnenkort een kinderfeestje of een thema feestje dan is dit een leuk idee om te gaan doen. Zelf oorbellen maken, welk meisje vindt dat nou niet leuk. We bieden u verschillende kleuren en ze voelen ook nog eens zacht aan. Het enige wat u er nog bij zou moeten kopen zijn de oorbel haakjes en veiligheidsrubbers (oorbelstoppers). U kunt er ook voor kiezen om er wat kleine kraaltjes bij toe te voegen voor een extra leuke oorbel setje. U kunt natuurlijk ook samen matchende sleutelhangers maken als herinnering naar die dag en de personen die er toen waren.

Ik hoop u een idee of een beter idee te hebben gegeven over de hangertjes. Ook om wat u ermee zou kunnen doen. Ik wens u heel veel plezier en succes met het maken van uw eigen unieke sieraden. De kids kan ik natuurlijk ook niet vergeten ik wens hun ook veel plezier met het maken van hun sieraden met deze super zachte hangertjes. Neem vooral nog een verdere kijkje op onze website voor nog meer inspiratie.

 

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss