Sorteer op
Sorteer op

Cadeauzakjes plastic

Wilt u een leuk sieraad meegeven aan uw klant? Of wilt u uw zelfgemaakte armband leuk verpakken? Dit zijn handige kleurrijke zakjes om leuke kleine artikelen in te verpakken. Een cadeautje in zo'n plastic zakje ziet er vrolijk uit! De plastic zakjes zijn zo leuk dat je ze bewaard om vaker te gebruiken. Dit is duurzaam en beter voor ons millieu.

Deze leuke kleine plastic cadeauzakjes zakjes zijn nu extra voordelig geprijsd maar op is op!

Plastic tasjes mini

Mini plastic draagtasjes zijn voor kleine producten zoals sieraden, armbanden, kettingen of andere leuke kleine artikelen. U geeft ze makkelijk mee en ze kosten bijna niets. Voor weinig geld heeft u een leuk draagtasje met een vrolijke print in verschillende kleuren, maar op is op!

Vrolijke kleine plastic draagtasjes

Hier wordt de ontvanger blij van, van zo'n vrolijk klein draagtasje met inhoud! Je neemt ze gemakkelijk overal mee naar toe en zo heb je altijd een klein vrolijk draagtasje bij de hand! Natuurlijk verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss