Crystal Facet bedels en hangers

Favoriet om van ieder sieraad een echt bijzonder exemplaar te maken, zijn onze Crystal Facet bedels en hangers. De prachtig facet geslepen kristallen geven een luxe uitstraling aan al uw sieraden. Maar ook uw interieur kunt u door middel van kristallen een uniek tintje geven

Wat is Crystal Facet glas?

Kristalglas is een transparant materiaal dat bestaat uit glas waaraan een deel metaaloxide of loodoxide is toegevoegd. Voor de eenvoudige soorten is 10 procent metaal al voldoende. De meest luxe varianten van crystal facet glas bevatten lood, waarvan het bekende Swarovski zelfs ruim 30 procent lood bevat. Door het hoge loodgehalte schittert dit kristalglas nog meer en geeft het ook meer kleuren. Swarovski wordt gemaakt door het Oostenrijkse bedrijf Swarovski, en het recept van de Swarovski kristallen is geheim en bekend bij alleen de familie Swarovski. Om het glas een nog mooiere glans te geven, komt er een glanscoating over het geslepen glas. Preciosa is het "zusje" van Swarovski en het verschil is bijna niet te onderscheiden. Het kleurenpalet van Preciosa is minder uitgebreid dan dat van Swarovski. Omdat het merk Preciosa voordeliger is geprijsd dan Swarovski, kunt u met een laag budget toch kristallen kralen van hoge kwaliteit verkrijgen.

Facetgeslepen wil zeggen dat de omtrek is afgeschuind. Doordat de schuine kantjes werken als prisma's, zorgen ze voor prachtige kleurreflecties, met name in combinatie met zonlicht.

Crystal Facet hangers & bedels - soorten

Onze mooie facet geslepen hangers of bedels van kristal geven een luxe uitstraling aan uw sieraden. In ons assortiment vindt u diverse vormen en maten, die bij elkaar gegroepeerd zijn in deze rubriek.

  • De flonkerende druppelvorm en ovaalvorm zijn prachtig om te verwerken in zowel oorbellen als in een bijpassende ketting. Een mooie set die echter ook apart te dragen is en waarmee u iedere outfit een luxe uitstraling geeft.
  • Op de pagina “facet hanger mix voordelig vindt u DQ crystal facet hangers en bedels van hoge kwaliteit, die op dit moment voordelig geprijsd zijn, dus sla uw slag! De kleuren van deze crystal facet hangers en bedels zijn schitterend.
  • De ronde vorm bieden wij in diverse maten. De kleinste van 7 mm rond zijn erg mooi om in een armband te verwerken. Omdat ze klein zijn, blijven ze bescheiden, echter de glans die ze toevoegen aan het sieraad is enorm. Ik hang deze als extra bedel het liefst aan iedere armband die ik maak. En wilt u een heel bijzonder cadeau voor uzelf of een ander maken, hang dan een standaard armband uit ons basisassortiment eens vol met deze bedels. Een bedelarmband van crystal facet bedels, laat de complimenten maar komen.
  • De ronde vorm crystal facet hangers en bedels in grotere maten kunt u in allerlei sieraden toepassen. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet van de glinstering die ze aan uw sieraad geven.

Crystal Facet tussenstukken of tussenzetsels

Deze prachtige tussenstukken of tussenzetsels met geslepen kristalglas zijn een lust voor het oog! Deze crystal facet verbindingsstukken zijn subtiel afgewerkt en prachtig te verwerken in een armband. Denk echter ook eens aan de toepassing in een raamkristallen hanger.

Swarovski &  Preciosa Kristal

Ook de soorten die we hierin bieden, hebben we bij elkaar gegroepeerd.

  • De druppels zijn uitermate geschikt om een armband of ketting van te rijgen of te combineren met ons standaard kralenassortiment. Een betere eye-catcher vindt u niet.
  • Onder “diversen” vindt u diverse vormen van het allermooiste kristalglas die u als hanger of bedel kunt gebruiken.
  • De hartjes spreken voor zich. Gebruik deze als hanger of bedel in een sieraad voor een bijzonder iemand en laat de liefde spreken.

​Deze bijzondere kristallen zijn ook uitermate geschikt om per stuk te gebruiken. Houd het simpel door bijvoorbeeld een kleine druppel aan een veter te hangen als gelukskristal of hang een van deze kristallen aan een standaard metalen ketting uit ons basisassortiment.

Raamkristal

Bijzonder leuk om te maken en een prachtig decoratiestuk als het gereed is, een raamkristal. Onze kristal suncatcher druppel (rubriek Crystal Facet hangers - druppel) is zelfs al schitterend om alleen aan een nylon draad in het licht bij bijvoorbeeld een raam te hangen. Het kristal weerkaatst het licht en geeft de meest prachtige kleuren.

Kunt u zich voorstellen hoe dat eruit ziet als u meerdere kristallen met elkaar combineert? Maak eens een aantal verschillende hangers waarbij u bijvoorbeeld uit onze kralenrubriek onze kristalkralen combineert en samen met een aantal crystal facet tussenstukken en Swarovski/Preciosa druppels op een draad rijgt, sluit her en der af met een suncatcher druppel. Maak er een aantal in verschillende kleuren of juist in eenzelfde kleur en maak een ophangoog aan de bovenzijde.

U kunt de kristallen hangers naast elkaar hangen, bijvoorbeeld aan een dikke tak bij het raam, of maak er een mobiel van. U kunt ermee variëren zoveel u wilt, hang ze eens in de kerstboom of in een paastak, u zult versteld staan van het glinsterende en feestelijke effect dat dit aan uw interieur toevoegt.

Overige kristallen

Kijk voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal in de lijst in het linker menu onder kralen bij "Swarovski kristal kralen". We hebben in het verleden een redelijke partij Swarovski en Preciosa (in verhouding) zeer goedkoop kunnen inkopen vanuit een faillissement, maar zodra dit op is, bestellen we niet meer bij. Aangezien we anders de prijzen enorm zouden moeten verhogen, en dat gaan we niet doen!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss