Sorteer op
Sorteer op

Swarovski & Preciosa Kristal hartjes

Kijk voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal in de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen".  Misschien heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski. Preciosa kristal een even voornaam wereld merk als Swarovski, sterker nog, het verschil is bijna niet te onderscheiden. Echter is het kleurenpalet van Preciosa minder uitgebreid dan Swarovski. De beste kristal kralen waaronder die van het wereld merk Preciosa worden nauwkeurig gefacetteerd. Het merk Preciosa is veel redelijker in prijs dan Swarovski. U krijgt dus voor minder geld schitterende maar betaalbare 1e klas Kristallen kralen! We hebben in het verleden een redelijke partij Swarovski en Preciosa  (in verhouding) zeer goedkoop kunnen inkopen vanuit een faillissement, maar zodra dit op is, bestellen we niet meer bij. Aangezien we anders de prijzen enorm zouden moeten verhogen en dat gaan we niet doen!

Kristal hartjes kralen

Zoals u het merk misschien wel kent, kent u vast ook de prachtige kristallen kralen en bedels die ze verkopen.

Zo verkopen wij hele mooie bedeltjes in de vorm van hartjes. Ook verkopen wij de bedeltjes in ander vormen en maten, zoals vele andere artikelen op onze website. De mooie glazen facet hangertjes in de vorm van een hartje verkopen wij in verschillende kleuren en ook maten. Zo verkopen wij de bedeltjes in het hemelsblauw, lila en ook transparant wit. De bedeltjes geven een super mooie glans en een chique uitstraling. Het zijn mooie bedeltjes om mee te werken.

Het heeft een gaatje aan de bovenkant zodat u daar een ketting, armband of oorbel doorheen kunt steken. Deze mooie minimalistische bedeltjes zijn ook erg leuk om aan een sieraad van een kind te doen. Het geeft een kleurrijke uitstraling en ik zelf vind het er erg schattig uit zien.

Maar u wilt natuurlijk wel weten wat voor kleur u dan kunt kiezen, want kiezen kan natuurlijk erg moeilijk zijn. U kunt natuurlijk de kleur kiezen die u het mooist vindt, alle kleuren zijn prachtig natuurlijk. Maar kleuren hebben vaak ook een betekenis. Zo is er bekent dat de kleur blauw staat voor creativiteit en de kleur hemelsblauw is gerelateerd aan kalmte en helpt bij het ontspannen, dit zijn natuurlijk niet de enige tinten van blauw.

Ook hebben we natuurlijk donker blauw, de kleur die staat voor gebrek aan emotie, maar ook staat voor intelligentie. Zoals u weet is de kleur blauw overal te vinden. Ik bedoel kijk naar buiten en u ziet meteen de blauwe lucht, maar ook de wateren die allerlei verschillende kleuren blauw kunnen geven. Blauw is echt een unieke kleur met zo ontzettend veel verschillende tinten. Zoals ik al vertelde, verkopen wij de bedeltjes niet alleen in hemelsblauw maar ook in lila.

Ik zelf word altijd vrolijk als ik de kleur lila zie, dit komt onder andere door dat lila symbool staat voor de lente, wat betekent dat de bloemetjes beginnen te bloeien en het zomer wordt. Dit is niet het enige waar lila symbool voor staat, zo staat het ook symbool voor, onrijpheid, romantiek, naastenliefde, dagdromen, eenzaamheid, verlatenheid en zwakte.

Ik word al helemaal vrolijk als ik de kleur gecombineerd zie met een kraal hartje, net als het bedeltje. De bedeltjes zijn zowel te combineren met goud als met zilverkleur, omdat de hartjes geen zilveren of gouden detail hebben. Wij verkopen de hartjes hangertjes in de maten 10mm tot en met 28mm. Door het ruime aanbod kunt u vast u vinden wat u zoekt en ook hoop ik dat ik u een handje heb geholpen met het maken van een keuze van de kleur.

 

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss