Sorteer op

Rubberen koord kettingen

Rubber wordt al eeuwenlang gebruikt. Als u nu om u heen kijkt, ziet u zeker wel iets dat van rubber gemaakt is, en de kans is groot dat het niet bij één ding blijft. Rubber wordt veelvuldig gebruikt en de vraag naar rubber is dan ook enorm gestegen in de laatste decennia.

In het Braziliaanse regenwoud wordt dit rubber geproduceerd door de bomen die daar groeien. De Brazilianen zijn zeer zorgzaam voor dit regenwoud en beschermen de handel die hier plaatsvindt. En het klinkt misschien voor de hand liggend, maar de boom die rubber produceert, heet, jawel, de Braziliaanse rubberboom. Uit deze boom komt een soort emulsie van sap dat bekend staat als latex. Dit is echter niet de enige boom die rubber produceert; ook de Indische rubberboom en verschillende Euphorbia-soorten produceren deze emulsie genaamd latex.

Rubber om sieraden te maken

Dit zijn weetjes die niet veel mensen kennen, en hoe had u ze ook kunnen weten? Rubber wordt veel gebruikt, maar u kunt het ook gebruiken om sieraden te maken. Wij verkopen daarom rubberen koorden, en ik hoor u al denken: "Moet ik dan nog een sluiting eraan maken?" Nee, dat hoeft zeker niet, de koorden die wij verkopen hebben al een sluiting.

U kunt kiezen tussen een vaste sluiting of een koord met een verstelbare sluiting. Hierdoor kunt u het sieraad dat u wilt maken op verschillende lengtes dragen. U kunt bijvoorbeeld leuke kralen op het koord rijgen, of een mooie combinatie van kralen en bedeltjes maken. Maak er helemaal uw eigen sieraad van en breid uw sieradencollectie uit.

Sieraden maken met hol rubber of massief rubber

Ook verkopen wij superleuke kralen en bedeltjes, dus neem zeker een kijkje in onze webshop. Ik garandeer u dat u iets leuks zult vinden. Ga aan de slag en laat uw creatieve geest de vrije loop. Het is zeker niet moeilijk om op deze manier sieraden te maken, maar het is wel ontzettend leuk. En hoe speciaal is het om een zelfgemaakt sieraad aan een dierbare te geven? Ik begrijp heel goed dat u het misschien lastig vindt om te beginnen met de hobby van het sieraden maken, omdat u bang bent dat het er niet heel netjes uit zal zien. Maar geloof me als ik zeg dat het resultaat op deze manier net zo professioneel oogt als iets dat u in de winkel zou kopen. Dus ga aan de slag en ik wens u heel veel plezier bij het maken van uw sieraden.

Groetjes Bente, Stagiaire International business studies.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss