Sorteer op
 • 25 x Swarovski bicone kraal Hyacint 3,4mm gat 0,8mm
  25 x Swarovski bicone kraal Hyacint 3,4mm gat 0,8mm

  Swarovski bicone kraal Hyacint 3,4mm gat 0,8mmDeze Swarovski en Preciosa kristallen worden verwerkt in vele prachtige vormen en maten en zijn prachtig sierlijke stukken voor elk sieraad!

  Hou het minimalistisch met een kleine


  € 2,75
 • 25 x Swarovski bicone kraal licht blauw 3 mm gat 0,8mm
  25 x Swarovski bicone kraal licht blauw 3 mm gat 0,8mm

  Swarovski bicone kraal 3,4mm gat 0,8mmDeze Swarovski en Preciosa kristallen worden verwerkt in vele prachtige vormen en maten en zijn prachtig sierlijke stukken voor elk sieraad!

  Hou het minimalistisch met een kleine druppel aan


  € 2,75
Sorteer op

Swarovski & Preciosa Kristal kralen Bicone 3mm

Kijk voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal in de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen".  Misschien heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski. Preciosa kristal een even voornaam wereld merk als Swarovski, sterker nog, het verschil is bijna niet te onderscheiden. Echter is het kleurenpalet van Preciosa minder uitgebreid dan Swarovski. De beste kristal kralen waaronder die van het wereld merk Preciosa worden nauwkeurig gefacetteerd. Het merk Preciosa is veel redelijker in prijs dan Swarovski. U krijgt dus voor minder geld schitterende maar betaalbare 1e klas Kristallen kralen! We hebben in het verleden een redelijke partij Swarovski en Preciosa  (in verhouding) zeer goedkoop kunnen inkopen vanuit een failissement, maar zodra dit op is, bestellen we niet meer bij. Aangezien we anders de prijzen enorm zouden moeten verhogen en dat gaan we niet doen!

Swarovski hartje Preciosa Kristal kralen

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

â€ïžđŸŒž Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. đŸŒŒđŸŽ
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss