Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Cabochon setting rond

Nu zullen veel mensen niet weten wat dit is, maar zodra ze het zien herkennen ze het meteen. Laten we allereerst starten uit te leggen wat cabochon is, een cacochon is een slijptechniek voor het slijpen van edelestenen, maar ook voor halfedelstenen.

Nu is een setting een soort plaatje waarin u zo’n geslepen edelsteen/halfedelsteen in kunt bevestigen. Deze plaatjes kunt u dan aan een ketting, armband of oorbellen bevestigen en zo heeft u een prachtig sieraad gemaakt helemaal naar uw wens.

Zelf sieraden maken met cabochon settings

Nu hebben wij ook alles om een sieraad te maken op onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan de ketting of draad die u kunt gebruiken voor het maken van een ketting of armband, maar ook oorhangers hebben wij.

En zeker niet te vergeten de vele sluitingen die wij hebben voor sieraden. De cabochon settingen rond, hebben een oogje aan de bovenkant, en sommige hebben zelfs twee, aan het oogje kunt u het bedeltje bevestigen van het sieraad die u maakt.

Ook hebben wij de houders zonder oogje, of met een prachtige afbeelding van een vogel op de achterkant. We hebben ze in allerlei verschillende maten en kleuren, zodat u het helemaal naar wens kunt maken.

Wij hebben de hangers bijvoorbeeld in het goud, zilver, rose goud en noem het maar op. Zo verschillen de maten van de edelstenen ook, dus voor iedere edelsteen is vast een cabochon setting.

Niet alleen bieden wij de egale houders, nee wij bieden ze ook aan met leuke patronen, om het nog meer naar uw eigen stijl te maken. De diepte van de houders verschillen ook, zo kunt u zelf bepalen of u het steentje er wat dieper in wilt plaatsen of juist wat meer op de oppervlakte.

De cabochon geslepen edelsteentjes, kunt u echt vinden in bijna iedere kleur. Ook deze zijn vaak gebruikt in sieraden. Het maken van oorbellen voor kleine kinderen is ook erg voorkomend, u kunt namelijk uit hele leuke kleuren kiezen, en het sieraad erg klein om het minimalistisch te houden. Misschien vind uw kind het zelfs wel leuk om zelf van deze super leuke oorbellen te maken met vriendinnetjes, of vriendjes. Zet ze lekker aan het werk en laat ze creatief bezig zijn. Maar ook u zelf kunt lekker aan de knutsel. En met trots aan iedereen uw prachtige zelfgemaakte sieraden laten zien. Dus neem nu snel een kijkje in onze webshop, want dit is zeker niet het enige wat wij verkopen.

 

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss