per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 86 resultaten
  • 1
  • 2

Cabochon setting rond

Veel mensen weten misschien niet meteen wat een cabochon setting is, maar zodra ze het zien, herkennen ze het vaak meteen. Allereerst, laten we uitleggen wat een cabochon is. Een cabochon is een slijptechniek voor het slijpen van edelstenen, maar ook voor halfedelstenen. 

Een setting is een soort plaatje waarin u zo’n geslepen edelsteen of halfedelsteen kunt bevestigen. Deze plaatjes kunt u vervolgens aan een ketting, armband of oorbellen bevestigen. Zo heeft u een prachtig sieraad gemaakt, helemaal naar uw wens.

Zelf sieraden maken met cabochon settings

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om zelf sieraden te maken. Denk bijvoorbeeld aan de ketting of het draad dat u kunt gebruiken voor het maken van een ketting of armband. Ook hebben wij oorhangers in ons assortiment.

En zeker niet te vergeten zijn de vele sluitingen die wij aanbieden voor sieraden. De cabochon settings rond hebben een oogje aan de bovenkant, en sommige hebben zelfs twee oogjes. Aan het oogje kunt u het bedeltje bevestigen van het sieraad dat u maakt.

Daarnaast hebben wij houders zonder oogje of met een prachtige afbeelding van een vogel op de achterkant. We hebben ze in allerlei verschillende maten en kleuren, zodat u het helemaal naar wens kunt maken.

Onze hangers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in goud, zilver, roségoud en meer. De maten van de edelstenen variëren ook, dus voor elke edelsteen is er wel een passende cabochon setting.

Wij bieden niet alleen egale houders aan, maar ook houders met leuke patronen, om het nog meer naar uw eigen stijl te maken. De diepte van de houders verschilt ook, zodat u zelf kunt bepalen of u het steentje dieper in de houder wilt plaatsen of juist meer aan de oppervlakte.

De cabochon geslepen edelsteentjes zijn verkrijgbaar in bijna elke kleur. Ze worden vaak gebruikt in sieraden. Het maken van oorbellen voor kleine kinderen is ook erg populair, omdat u kunt kiezen uit hele leuke kleuren en het sieraad klein kunt houden voor een minimalistische uitstraling. Misschien vindt uw kind het zelfs wel leuk om zelf van deze superleuke oorbellen te maken met vriendinnetjes of vriendjes. Zet ze lekker aan het werk en laat ze creatief bezig zijn. Maar ook u kunt lekker aan de knutsel gaan en met trots uw prachtige zelfgemaakte sieraden aan iedereen laten zien.

Dus neem nu snel een kijkje in onze webshop, want dit is zeker niet het enige dat wij verkopen.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss