Sorteer op

Suede veters met bling

Iedereen houd stiekem wel een beetje van bling bling. Ook een feestje met het thema bling bling is altijd leuk om voor klaar te maken. Lekker overdreven de deur uit. Niks is te gek en u kunt het zo fout maken als u wil, maar bling bling kan ook erg mooi zijn. We kennen ze allemaal wel, de gevlochten armbandjes met drukknoopjes, gemaakt van suède veters. Nu kunt u deze armbandjes kopen, maar het is natuurlijk ook een erg leuk idee om het zelf te maken.

Zelf armbandjes maken met bling veters

Het leuke aan het zelf maken van de armbandjes en enkelbandjes is dat u het helemaal kunt maken zoals u het wil. Dus heeft u er bijvoorbeeld altijd last van dat u geen armband past, omdat u te kleine of te grootte polsen heeft, dat probleem kunt u dan zelf oplossen door simpelweg zelf de sieraden te maken. En hoe vet is het om te kunnen zeggen dat u het zelf heeft gemaakt als iemand vraagt waar het sieraad wegkomt. Misschien inspireert u ook nog wel mensen om ook zelf weer hun hobby op te pakken. Of om bijvoorbeeld meer kleur te gaan dragen.

Sieraden maken voor carnaval

Ook is het natuurlijk ieder jaar weer een vraag wat u aan moet doen naar carnaval, het is ook moeilijk, en al helemaal als u iedere avond wat anders aan zou willen. Dan is het thema glitter and glamour ook heel leuk. Nu kunt u natuurlijk de makkelijke weg nemen en alles kopen in de winkel, maar de kans dat u dan iemand tegen komt met het zelfde pak, is natuurlijk erg groot. Ook is het gewoon erg leuk om iets zelf te maken, of in ieder geval de accessoires. Zo kunt u denken aan armbanden, hoofdbandjes etc. Maar ook uw schoenen bij de outfit betrekken kan met deze leuke suède veters. Of bent u in de leiding voor het maken van de kostuums voor bijvoorbeeld een danswedstrijd, ga dan nu helemaal uit uw dak met deze mooie glitters, en wees anders dan alle andere dansgroepen, en glitter daar op het podium.

Dus neem nu zeker een kijkje in onze webshop, want wij verkopen deze suède veters met bling in veel verschillende kleuren zoals blauw, zwart, roze en nog veel meer. Ook kunt u kiezen uit verschillende diktes, dus er zit altijd iets voor u tussen. Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van de sieraden of andere creatieve dingen.

 

Groetjes Bente stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss