Sorteer op

Kappers benodigdheden bedels

Wat ontzettend leuk, al deze bedeltjes met kappersbenodigdheden, van schaar, tot fohn to kam!

Volgens mij ben ik zeker niet de enige die er van houdt om naar de kapper te gaan, lekker in de relaxed modus en met prachtig haar weer terug komen. En niet te vergeten hoe lekker is het laten wassen van uw haren, het is een geniet moment voor ieder.

Nu zal ik zelf nooit kapper willen worden, maar zo willen anderen dat wel. Hoe gepassioneerd mensen kunnen zijn over het knippen van haren en het verven vind ik zo leuk om te zien. Voor het uitvoeren van kappersacties heb je natuurlijk een schaar en nog veel meer nodig. Nu verkopen wij geen echte scharen voor het knippen van de haren, maar wel verkopen wij bedeltjes in de vorm van een schaar of bedeltjes van andere kappersbenodigdheden.

Dus een heel leuk cadeau voor iemand die zo gepassioneerd is in het worden van kapper of het zijn van kapper, is een sieraad met een zo'n leuk bedeltje eraan. Maar stel dit persoon heeft al een mooie clip on armband (armband waar u bedeltjes aan kunt hangen), geef dan een of meerdere van deze leuke bedeltjes.

Een cadeau waarover ik nog nooit eerder had nagedacht. Zo hebben wij bijvoorbeeld bedeltjes in de vorm van een haarkam te koop, maar ook bedeltjes in de vorm van een kappersschaar , ook hebben we föhns en spiegeltjes bedels te koop.

De bedeltjes kunt u kopen voor een klein prijsje. We hebben de bedeltjes in verschillende metaal kleuren te koop zoals goudkleur en zilverkleur. Ook hebben we meerdere bedels van kammen met een verschillende vorm of patroontje. Shop nu bijvoorbeeld dit unieke hangertje in de vorm van een schaar, hiervan werkt het schaniertje in het midden zelfs, hoe leuk is dat.

Vindt u het nou een leuk idee om hiermee aan de slag te gaan of het cadeau te doen, neem dan zeker een kijkje op onze webshop en misschien vindt u nog wel veel meer leuke bedeltjes of kralen. Ook hebben wij alles om zelfsieraden te maken op onze website. Dus wees creatief en maak er iets leuks van!

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss