Gütermann glas kralen etc. - kralen groothandel

Gütermann en Pracht zijn bekende merken in de wereld van sieradenkralen, waarbij ze hoogwaardige glaskralen produceren die populair zijn bij zowel hobbyisten als professionele sieradenmakers. Bij onze groothandel vindt u deze kwaliteitskralen tegen prijzen die aanzienlijk lager liggen dan de officiële verkoopprijzen. We overtreffen zelfs vele andere groothandels met onze competitieve tarieven. De reguliere winkelprijs voor deze kralen ligt tussen €3.75 en €5.60 per buisje, maar bij ons vindt u ze voor minder.

Buisjes Gutermann

De kralen van Gütermann zijn berucht om hun kenmerkende verpakking in buisjes. Deze buisjes zijn beschikbaar in verschillende breedtes, met zowel brede als smalle buisjes voor verschillende kralenformaten. Gütermann kralen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke sieradencollectie.

Sieraden ontwerpen met  Gütermann

Ontwerpen maken met Gütermann-kralen is een plezierige ervaring, en de kwaliteit van de kralen betekent dat de gemaakte sieraden zowel mooi als duurzaam zullen zijn. Houd er echter rekening mee dat onze voorraad van deze collectie beperkt is. Als de voorraad op is, is hij ook echt op. Dus als u graag sieraden wilt ontwerpen met deze prachtige kralen, raden we u aan om ze snel bij 't Kralenstulpje op te halen!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
┬ę 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss