G├╝termann glas kralen etc. - kralen groothandel

G├╝termann en Pracht zijn bekende merken in de wereld van sieradenkralen, waarbij ze hoogwaardige glaskralen produceren die populair zijn bij zowel hobbyisten als professionele sieradenmakers. Bij onze groothandel vindt u deze kwaliteitskralen tegen prijzen die aanzienlijk lager liggen dan de offici├źle verkoopprijzen. We overtreffen zelfs vele andere groothandels met onze competitieve tarieven. De reguliere winkelprijs voor deze kralen ligt tussen ÔéČ3.75 en ÔéČ5.60 per buisje, maar bij ons vindt u ze voor minder.

Buisjes Gutermann

De kralen van G├╝termann zijn berucht om hun kenmerkende verpakking in buisjes. Deze buisjes zijn beschikbaar in verschillende breedtes, met zowel brede als smalle buisjes voor verschillende kralenformaten. G├╝termann kralen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke sieradencollectie.

Sieraden ontwerpen met  Gütermann

Ontwerpen maken met G├╝termann-kralen is een plezierige ervaring, en de kwaliteit van de kralen betekent dat de gemaakte sieraden zowel mooi als duurzaam zullen zijn. Houd er echter rekening mee dat onze voorraad van deze collectie beperkt is. Als de voorraad op is, is hij ook echt op. Dus als u graag sieraden wilt ontwerpen met deze prachtige kralen, raden we u aan om ze snel bij 't Kralenstulpje op te halen!

 

 

 

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

ÔŁĄ´ŞĆ­čîŞ Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 paginaÔÇÖs met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. ­čî╝­čÄü
Aanmelden
┬ę 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss