Sorteer op

Luxe cadeau zakjes 28 x 20 x 4cm vele kleuren!!  (op is op!)

Bij 't Kralenstulpje hebben we een exclusieve aanbieding voor u: luxe cadeau zakjes van topkwaliteit met een afmeting van 28 x 20 x 4 cm en verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Deze zakjes zijn ideaal voor het verpakken van diverse geschenken en bieden talloze mogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar een elegante verpakking voor toiletartikelen zoals shampoo en bodylotion, dikke kaarsen, potpourri, stukken zeep, een paperback boek, of zelfs een mooie fles parfum, deze organza zakjes zijn perfect geschikt. Ze zijn ruim genoeg om bijvoorbeeld twee flessen naast elkaar te plaatsen.

De voile zakjes of juwelenzakjes voegen een vleugje luxe toe aan uw geschenken en zijn perfect voor speciale gelegenheden. U kunt eenvoudig een labeltje  aan het lintje bevestigen, waarop u bijvoorbeeld een naam kunt schrijven, waardoor uw cadeau nog persoonlijker wordt.

Voile zakjes of juwelenzakjes

Onze organza zakjes zijn van een prachtige kwaliteit en worden nergens anders goedkoper aangeboden. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, zoals kerstpakketten met lekkere chocolade, luxe cadeaus met een fles parfum, en zelfs voor begrafenisondernemingen om linten in te bewaren.

Organzazakjes

Let op: Deze zakjes zijn verkregen via een faillissementspartij van Vivant, waardoor we ze tegen een zeer aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Wees er snel bij, want op = op! De afmetingen van de zakjes gelden voor het gehele zakje.

Maak van uw geschenken iets bijzonders met onze luxe cadeau zakjes. Bestel deze exclusieve verpakkingsoptie voordat ze uitverkocht zijn. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw cadeaugeefmomenten met deze prachtige zakjes!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss