Sorteer op
Sorteer op

Luxe cadeau zakjes 28 x 20 x 4cm vele kleuren!!  (op is op!)

Deze zakjes, van deze prachtige kwaliteit, zijn voor zover ik weet, nergens goedkoper verkrijgbaar!!
Hier kunnen mooie toiletartikelen in, zoals shampoo en bodylotion, 2 flessen naast elkaar, geen probleem! Of bijvoorbeeld een mooie dikke kaars, heerlijk ruiken met potpouri of stukken zeep! Verder past er een paperback boek in! Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Voile zakjes of juwelenzakjes

Super geschikte zakjes voor mooie cadeaus die een luxe uitstraling mogen hebben, zoals bijvoorbeeld een mooie fles parfum! Ook heel leuk in een kerstpakket met bijvoorbeeld lekkere chocolade erin! Heel veel toepassingen mogelijk! Ze worden bijvoorbeeld ook veel afgenomen door begrafenis ondernemingen om de linten in te bewaren.

Organzazakjes

Deze zakjes zijn gekocht vanuit een faillissementspartij van Vivant, vandaar dat ik ook zo goedkoop kan! Dus voor deze zakjes telt: op = op!!! De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss