Sorteer op

Bedel Rose Gold kleur

Onze metalen bedels in Designer Quality rosé gold zijn van hoge Europese DQ kwaliteit. Naast deze rosé gold bedels bieden we ook een variëteit aan bedels gemaakt van brass, oftewel messing. Dit materiaal is populair onder grote designers en wordt gebruikt voor sieraden in verschillende vormen en kleuren.

Bedeltjes in verschillende metaal kleuren

Bij 't Kralenstulpje vindt u metalen bedeltjes in diverse metaalkleuren. Onze DQ Bedels Rose Gold staan bekend om hun duurzaamheid en het vermogen om hun mooie kleur lang te behouden. Het is belangrijk om bepaalde richtlijnen te volgen voor de verzorging van deze bedels, vooral omdat ze niet van edelmetaal zijn.

Onderhoudstips voor Messing Bedels

1. Vermijd Water: Messing bedels kunnen beter niet in contact komen met water. Vermijd het dragen van deze bedels tijdens activiteiten zoals douchen, zwemmen of afwassen.

2. Vermijd Slapen met Sieraden: Het is aan te raden om sieraden af te doen voor het slapen gaan om onbedoelde schade te voorkomen.

3. Berg Ze Zorgvuldig Op: Bewaar uw bedels in een sieradendoosje uit de directe zonlicht om verkleuring te voorkomen.

4. Regelmatige Reiniging: Regelmatig reinigen met een zachte doek kan helpen de glans te behouden en opbouw van oxidatie te verminderen. Gebruik voor een diepere reiniging een milde zeep met water, maar zorg ervoor dat de bedels goed worden gedroogd na het reinigen.

Door deze eenvoudige zorgtips te volgen, kunt u de levensduur van uw messing bedels aanzienlijk verlengen en ervoor zorgen dat ze er zo lang mogelijk mooi uit blijven zien.

DQ Bedels Rose Gold

 

Deze designer kwaliteit bedels verkleuren niet snel en blijven langer mooi. Probeer wel de richtlijnen in de gaten te houden voor bedels die niet van edelmetaal zijn.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss