Sorteer op

Swarovski & Preciosa Kristal druppels

Op onze website bieden we een breed scala aan Swarovski en Preciosa kristallen, waaronder druppelkralen. Wellicht heeft u al eens gehoord van Preciosa, dat vaak wordt aangeduid als "het zusje" van Swarovski. Preciosa is een vooraanstaand wereldwijd merk, net als Swarovski, en het verschil tussen de twee is bijna niet te onderscheiden. Het kleurenpalet van Preciosa is echter iets minder uitgebreid dan dat van Swarovski. De beste kristallen kralen, waaronder die van het merk Preciosa, worden met grote precisie gefacetteerd. Het merk Preciosa is prijstechnisch gunstiger dan Swarovski, wat betekent dat u voor minder geld schitterende en betaalbare 1e klas kristallen kralen kunt krijgen. We hebben in het verleden een redelijke partij Swarovski en Preciosa kralen tegen zeer lage prijzen kunnen inkopen vanuit een faillissement. Echter, zodra deze voorraad op is, bestellen we niet meer bij, omdat we de prijzen anders aanzienlijk zouden moeten verhogen en dat is niet onze intentie!

Druppel kralen kristal

Onderstaand stukje is geschreven door:  Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Swarovski kristal kralen

Swarovski is wereldwijd bekend en werd opgericht door Daniel Swarovski. Hij ontwikkelde ook het familiegeheim voor deze kristallen kralen. Hij en zijn familie komen oorspronkelijk uit Oostenrijk, waardoor de kristallen een Oostenrijkse basis hebben. De bronnen die worden gebruikt voor het maken van deze kristallen zijn een goed bewaard familiegeheim. Wat bekend is over de kristallen, is dat ze in feite hetzelfde zijn als normale kristallen, maar veel meer schitteren. De exacte reden hiervan is een geheim binnen de familie. De kristallen van Swarovski worden vaak vergeleken met zirkonia's.

Sieraden met Zirkonia’s

Zirkonia is een kunstmatig vervaardigde diamant. Het meest opvallende verschil is dat diamant het op één na hardste materiaal ter wereld is. Daarnaast wordt diamant door de natuur gevormd, terwijl kristallen kunstmatig worden gemaakt. Dit is ook de reden waarom diamanten aanzienlijk duurder zijn dan kristallen, omdat ze zeldzamer zijn.

Collectie van Swarovski

Swarovski biedt niet alleen kristallen sieraden, maar verkoopt ook kristallen beeldjes. Onlangs zijn ze een samenwerking aangegaan met Disney en bieden ze alle soorten Disney-figuren aan, zoals de lamp van Aladin of een Star Wars-figuur. Naast deze collecties hebben ze ook horloges en andere accessoires in hun assortiment.

Preciosa kralen

Naast Oostenrijk heeft ook Tsjechië een sterk merk in kristallen kralen, namelijk Czech Preciosa kristal. Dit is een belangrijke fabrikant van kristallen kralen met een schitterende kwaliteit en glans. De kristallen van Preciosa glinsteren prachtig in bepaald licht.

Beide merken, Swarovski en Preciosa, hebben wereldwijd een groot bereik en hebben beide een solide imperium opgebouwd. Ze produceren allebei geslepen kristallen kralen en blijven uniek omdat elk bedrijf (elke familie) een ander recept en productieproces gebruikt, dat zorgvuldig wordt bewaard als een goed bewaard geheim.

Ons assortiment

Op onze website vindt u zowel Swarovski- als Preciosa kristallen kralen in verschillende kleuren en maten. Hierdoor kunt u diverse soorten sieraden maken en is er voor iedereen een leuke combinatie te vinden.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss