Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen November 2022

Nu de herfst in volle gang is, krijgen we weer volop materialen binnen zoals kralen en materialen om sieraden te maken in de warme kleuren en betoverende sfeer van dit seizoen.

Bekijk hier onze nieuwe collectie glaskralen in rijke herfsttinten zoals rood, oranje, geel en bruin, We hebben ook een nieuw assortiment van edelsteenkralen, zoals carneool, tijgeroog en jaspis binnen gekregen die een vleugje aardse schoonheid en warmte aan uw sieraden kunnen toevoegen.

Naast kralen bieden we ook andere materialen aan om uw sieradenprojecten compleet te maken. Kies uit bedels en hangers met herfstthema, zoals blaadjes, eikels en uilen, om een speelse accent aan uw ontwerpen toe te voegen. Combineer dit met bijpassende kralen, sluitingen en draad voor een professionele afwerking.

Het is leuk om sieraden te maken met kralen!

 

Oktober, November en December zijn de drukste maanden voor ’t Kralenstulpje, dit weten wij omdat we al meer dan 13 jaar ervaring hebben. Om goed beslagen ten ijs te komen hebben we er het afgelopen jaar voor gezorgd dat we een mooie voorraad hebben van onze artikelen om sieraden te maken. Deze maanden zijn ook de drukste maanden voor onze leveranciers en zij kunnen helaas niet altijd alles weer op tijd bijvullen, dat kan wel eens zorgen voor levering problemen in de laatste maanden van het jaar.

Sieraden maken en verpakken voor de feestdagen

Gelukkig leveren wij alle materialen om sieraden te maken meteen vanuit voorraad en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Maar bestelt u dus wel op tijd, want als iets op is, kan het dus langer duren voordat we het weer binnen krijgen.  We hebben een ruimte voorraad cadeauzakjes en cadeaudoosjes voor een zacht prijsje. Kijk hiervoor onder display en verpakkingsmaterialen.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss