Sorteer op
Sorteer op

Organza Zakjes 7 x 9 cm: Het Ideale Afscheidscadeau voor Bruiloften en Speciale Gelegenheden

De maat is van het gehele zakje.

Bent u op zoek naar een elegante en stijlvolle manier om uw gasten te bedanken? Onze goedkope organza zakjes van 7 x 9 cm zijn het perfecte formaat voor dat extra speciale afscheidscadeau. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeestje of een andere speciale gebeurtenis, deze zakjes zijn de ideale keuze voor u. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waar ubijvoorbeeld een naam op kunt schrijven. Deze maten zijn bijzonder geschikt voor allerlei kleine items zoals een stukje zeep, lavendel, een herdenkingsmunt, chocolade of lekkere snoepjes. Door het tule gaas kunt u een beetje zien wat erin zit, wat een extra feestelijk tintje geeft aan uw cadeau. Aan het lintje kunt u eenvoudig een naamlabeltje bevestigen, voor dat persoonlijke gebaar.

Goedkope Organza cadeau zakjes van tule

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen tasjes

Aangezien alle zakjes met de hand worden gemaakt, kunnen er kleine verschillen zijn in de afmetingen. We vragen u om hier begrip voor te hebben en dit in overweging te nemen bij uw aankoop.

Dus, als u een elegante, feestelijke en persoonlijke touch wilt toevoegen aan uw speciale dag, zijn onze organza zakjes van 7 x 9 cm de ideale keuze. Ze zijn perfect voor het inpakken van kleine schatten en maken elk cadeau extra speciaal.

Verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, waar we trots zijn op onze uitgebreide collectie van kralen, bedels en sieraden onderdelen.

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss