Sorteer op
Sorteer op

Acryl kralen DQ Designers Quality

Deze serie is van zéér hoogwaardige kwaliteit acryl, versierd met een gouddraadje.

Hier onder enkele voorbeelden van zeepkettingen die gemaakt met deze kralen door Lysanne Plat.
lysanne1.jpg  Acryl kralen de Luxe  lysanne3.jpg

In deze pagina ga ik u vertellen over de acryl kralen. Dit is een kraal van zeer hoog kwaliteit kraal met een goud randje erdoor. Ze komen ook voor in facet kralen, dit is ook een kraal van betere kwaliteit. Ook verkopen we een kralen mix deze is handig om cadeau te geven of als u zelf niet echt een idee heeft welke kleuren u wilt gebruiken.

DQ acryl kralen

Deze acryl kralen zijn betere kwaliteit gemaakt en hebben ook een extra gouden randje door de hele kraal heen zitten. Dit straalt een extra stukje elegantie uit. Als u naar een belangrijk evenement gaat of wat voor u zelf belangrijk is zou u dit kunnen dragen. U kunt er voor kiezen om van één van de kralen te kiezen, bijvoorbeeld de donkerbruine ovaaldriehoekige kraal en hiermee uw ketting of armband mee te maken. Dan in het midden een gouden bedeltje toe te voegen tussen gouden knijpkralen. De reden dat ik het steeds heb over gouden bedeltjes en knijpkralen is, omdat er een gouden randje in de kraal en op deze manier komen de kleuren samen te uiting en past het beter bij elkaar.

De kleuren mixen hebben we ook in verschillende soorten hiermee zou u ook een leuke ketting of een telefoonkoortje van kunnen maken. ook zou u er een koord voor aan uw broek kunnen maken. deze kralen zijn ook leuk te gebruiken voor op een kinderfeestje. Daarnaast zijn ze ook leuk om te dragen naar een feestje, omdat ze zo kleurrijk zijn dat straalt altijd vrolijkheid uit. Het is natuurlijk ook leuk om dit samen met uw kinderen of kleinkinderen te maken en het uitzoeken welke mix ze willen gebruiken. Als ze helemaal weg zijn van kerst kunt u natuurlijk ook van de kerst kralen een sleutelhanger maken of een bedeltje en die aan het armbandje of ketting bevestigen.

Ik hoop dat u meer of inspiratie heb kunnen geven met het schrijven van deze pagina. Daarnaast wens ik u heel veel plezier met het maken van u eigen unieke sieraad. Als u het geeft als een cadeautje wens ik die gene er ook veel plezier ermee en u met het geven. Ook hoop ik dat u vele gelukkige momenten kunt mee maken met het dragen van de sieraad dat het een emotionele waarde krijgt.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Onze acrylkralen zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige optie voor sieradenmaken. Onze collectie biedt een grote diversiteit aan kleuren, maten en vormen, dus er is altijd wel iets dat bij uw smaak past. Bezoek onze website voor meer informatie en bestel uw acrylkralen vandaag nog bij 'T Kralenstulpje

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss