Sorteer op

Bedels Rood koper kleur

Wilt u een vintage look creëren met uw sieraden? Bij 't Kralenstulpje kunt u prachtige bedeltjes in rood koper kleur bestellen, die perfect zijn voor het maken van antiek ogende sieraden. Naast rood koper bieden we ook bedeltjes in geel koper, antiek zilverkleur, en antiek goudkleur, waardoor u ruime keuze heeft om uw sieraden precies die klassieke uitstraling te geven die u zoekt.

Zijn rood koperen bedeltjes van echt koper?

Hoewel ze de uitstraling hebben van echt koper, zijn de rood koperen bedeltjes bij 't Kralenstulpje gemaakt van brass, oftewel messing, met een coating. Dit zorgt ervoor dat ze betaalbaar blijven terwijl ze toch de gewenste esthetische kwaliteit bieden. We hebben een uitgebreide collectie bedeltjes in allerlei metaalkleuren, dus er is voor ieder wat wils.

Het onderhoud van messing bedeltjes

Messing bedeltjes vereisen wat zorg om ze mooi te houden. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van uw messing bedeltjes:

1. Vermijd vocht: Probeer blootstelling aan water te vermijden, zoals bij het handen wassen, douchen of zwemmen. Vocht kan leiden tot oxidatie en verkleuring.

2. Bewaar ze droog: Bewaar uw messing bedeltjes op een droge plaats wanneer u ze niet draagt. Een afgesloten zakje of een sieradenkistje met een zacht, droog doekje is ideaal.

3. Reinig zachtjes: Als uw bedeltjes tekenen van verkleuring vertonen, kunt u ze voorzichtig reinigen met een zachte doek. Voor een diepere reiniging kunt u een mengsel van water en milde zeep gebruiken, gevolgd door grondig drogen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 


 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss