Sorteer op

Organza zakjes  5 x 7 cm (mini)

Let op: Dit zijn redelijk kleine organza zakjes, de maat is van het gehele zakje.

Heeft u ooit een perfect klein geschenk gevonden en gedacht: "Hoe kan ik dit het beste verpakken?" U hoeft niet verder te zoeken, want onze mini organza zakjes van 5 x 7 cm zijn de oplossing! Deze zakjes zijn uitermate geschikt voor het verpakken van kleine artikelen zoals ringen, pepermuntjes, bedeltjes en andere sieraden onderdelen. Aan het lintje bevestigt u eenvoudig een labeltje waar u bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven. Gemaakt van fijn gaas, een soort tule, bieden deze zakjes een lichte doorzichtigheid, waardoor u gemakkelijk kunt zien wat er binnen zit. Dit maakt de verpakking niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk. Bij deze mini organza zakjes is vanaf het lintje naar boven iets minder dan de gebruikelijke 2 cm. Dit maakt ze ideaal voor echt kleine items. Aan het lintje kunt u eenvoudig een labeltje bevestigen om bijvoorbeeld een naam te schrijven.

Mini Organza Zakjes (5 x 7 cm): Het Juiste Formaat voor Uw Kleinste Artikelen bij 't Kralenstulpje

De aantallen van de organza zakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Aangezien het handwerk betreft, kan er een afwijking zijn van maximaal 5% meer of minder. Houd hier rekening mee als u een exact aantal nodig heeft. De prijs is hier ook naar aangepast en geldt niet voor de luxe zakjes.

Goedkope Organza zakjes: een populaire optie voor het verpakken van cadeaus

Organza is een veelzijdig materiaal dat zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Het materiaal is stevig en licht, waardoor het perfect is voor het verpakken van kleine items. Organza zakjes zijn een populaire optie voor het verpakken van cadeaus, producten en andere kleine items. Er zijn verschillende organza zakjes te koop, variërend van eenmalig gebruik tot hergebruikbare organza cadeauzakjes. Organza zakjes worden vaak gebruikt door groothandels die producten verpakken voor verkoop. De organza zakjes zorgen ervoor dat de producten stevig en veilig verpakt zijn, waardoor ze goed beschermd zijn tegen beschadiging. Daarnaast zorgen de zakjes ook voor een aantrekkelijke verpakking, waardoor ze een professionele uitstraling hebben. Organza zakjes zijn dus een geweldige optie als u op zoek bent naar een stevige en aantrekkelijke verpakking voor uw producten.

Voile zakje of juwelen zakjes

Aangezien alle zakjes handgemaakt zijn, kunnen er kleine afwijkingen in de maat zijn. We vragen uw begrip hiervoor en verzoeken u hiermee rekening te houden bij uw aankoop.

Dus, als u op zoek bent naar de ideale verpakking voor uw kleinere items, zijn onze mini organza zakjes van 5 x 7 cm de perfecte keuze. Verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje, uw vertrouwde partner voor al uw behoeften op het gebied van kralen, bedels en sieraden onderdelen. 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss