Sorteer op
Sorteer op

Basis ronde acryl kralen 11mm

Op deze pagina ga ik u iets vertellen over de basis ronde acryl kralen van 11 mm. De kralen komen in verschillende formaten voor en hebben dus ook per maat een ander grote rijg gat. Bij de 11 mm acryl kralen zit er een rijggat in van 2 mm. Dit betekent dat er een draad doorheen kan tot 2 mm. Het is afhankelijk wat u zelf mooier vindt. Wilt u graag dat de kraal strak om het draad zit of dat er wat ruimte zit tussen de kraal en het draad. Dit is ook per materiaal verschillend, als het draad van rubber is dan rijgt het makkelijker dan dat het draad van touw is.

Sieraden maken met ronde basis kralen van acryl

Met acryl kralen kunt u verschillende creaties maken. U kunt met de verschillende soorten kleuren verschillende dingen uitstralen. Dit kan allemaal te maken hebben met de kleur keuze die u maakt. Elke kleur heeft een andere symbolisch betekenis, daarnaast straalt elke kleur ook iets anders uit. Zoals blauw, deze kleur staat onder andere voor waarheid en vertrouwen. De kleur komt daarnaast ook rustig en elegant over. De kleur rood straalt een sterke energie en kracht uit. Ook staat deze kleur voor de liefde. Naast dat u kunt kiezen voor een één kleurige armband kunt ook meerdere kleuren kiezen. Daarbij kunt denken:  wil ik een armband met een betekenis of een armband die ergens voor staat. Dan kunt u kiezen op basis van de kleuren betekenis om daar een paar kleuren van te kiezen die bij elkaar passen. Ook kunt u een leuke kleuren combinatie maken met kralen dat heeft ook zo zijn charme.

Ik hoop dat u het leuk vond om deze pagina te lezen en dat u er wat aan heeft gehad. Daarnaast wens ik u nog veel shop plezier en met het maken van uw sieraad. Als u nog vragen heeft over deze kralen of andere vragen kunt u altijd per email contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder!

 

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss