Sorteer op

Basis ronde acryl kralen 11mm

De basis ronde acryl kralen van 11mm zijn perfect voor het maken van armbanden, kettingen, oorbellen en nog veel meer. De kralen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, waardoor u eindeloos kunt experimenteren en uw eigen unieke sieraden kunt maken. Acryl kralen zijn niet alleen veelzijdig, maar ook duurzaam en licht van gewicht. Ze zijn comfortabel om te dragen en perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien hebben ze een prachtige glans. Bekijk de verschillende kleuren. Bestel ze nu bij 't Kralenstulpje en maak sieraden die echt bij u passen!

Sieraden maken met ronde basis kralen van acryl

Op deze pagina wil ik graag met u praten over de basis ronde acryl kralen van 11 mm. Deze kralen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben dus per maat een ander groot rijggat. Bij de 11 mm acryl kralen is het rijggat 2 mm, wat betekent dat er een draad doorheen kan met een diameter tot 2 mm. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur hoe strak u de kraal om het draad wilt hebben of dat er wat ruimte tussen de kraal en het draad zit. Ook het materiaal van het draad speelt hierbij een rol. Als het draad van nylon is, rijgt het gemakkelijker dan wanneer het draad van koord is.

Met de ronde basis acryl kralen kunt u diverse sieraden maken. U kunt de sieraden verschillende uitstralingen geven door te spelen met kleuren. De kleurkeuze is van groot belang, omdat elke kleur symbolische betekenissen heeft en een andere sfeer uitstraalt. Neem bijvoorbeeld de kleur blauw, die staat onder andere voor waarheid en vertrouwen. Het wordt ook geassocieerd met rust en elegantie. Aan de andere kant straalt de kleur rood een krachtige energie uit en staat het voor liefde. Naast het kiezen van één kleur voor een armband, kunt u ook meerdere kleuren combineren. U kunt zelfs kiezen voor kleuren met een symbolische betekenis en deze samenstellen in een armband. Het creëren van een kleurrijke combinatie met kralen heeft ook zijn eigen charme.

Ik wens ik u veel plezier bij het winkelen en het maken van uw eigen sieraad. Als u nog vragen heeft over deze kralen of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We helpen u graag verder!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss