Sorteer op

Pluizenbol - Fluffy

't Kralenstulpje heeft heerlijk zachte fluffy pluizenbollen binnen gekregen met een lusje van elastiek, deze zijn heerlijk zacht en super leuk om bijvoorbeeld een leuke sleutel en/of tashanger van de maken! Ze zijn in vele leuke kleurtjes verkrijgbaar! Hier wordt men toch super vrolijk van?

Op deze pagina gaat u lezen over de Fluffy pluizenbol. Met deze hangertjes kunt u van een armbandje tot aan een hanger aan de schoen maken. Conclusie u kunt dus van alles met dit hangertje en nog een voordeel we hebben genoeg keus in de verschillende artikelen.

De zachte harige pluizenbollen hebben ook allemaal een lusje waaraan u super makkelijk een draadje of een ringetje met een verbindingshaakje aan vast kunt maken. op deze manier heeft een schattig sleutelhangertje. Ook kunt er een schoenen accessoires van maken. U zou dan een kleinere bolletje met een groter bolletje elkaar vast kunnen maken en met behulp van de juiste materialen bevestigen aan de schoen. De benodigde materialen zijn bijna het zelfde als bij een sleutelhanger.

Naast het maken van hangers kunt u ook super schattige armbandjes meemaken. U kunt ze ook op een bepaalde maat maken dat hij bevestigd kan worden aan uw spijkerbroek. Doordat er zoveel kleuren zijn kunt u een hele leuk kleuren combinatie maken. doordat de bolletjes zo groot zijn heeft u er niet zo veel van nodig. We verkopen ook nog gelijksoortige bolletjes. Deze zou u kunnen combineren met elkaar, zodat u verschillende soorten maten heeft. Op die manier heeft kunt een hanger maken met een patroontje erin of natuurlijk een ketting. Persoonlijk denk ik dat deze pluizenbollen net iets te groot zijn om er een sieraad mee te maken, maar het kan natuurlijk wel. Het hangertje zou ook kunnen dienen als een bedeltje die aan het armbandje hangt.

We verkopen ook kant en klare sleutelhangers deze kunt u natuurlijk ook op pimpen. U zou dan bijvoorbeeld meerdere bollen aan kunnen hangen en op die manier heeft een groter bos. Als u het leuk vind om bijvoorbeeld extra bedeltjes of andere soorten FLuffy dingen eraan te hangen gaat dat wat makkelijker op de kant en klare sleutelhanger. Echter, hebben we de sleutelhanger alleen met een gouden ringetje en verbindingshaakje.

Ik hoop dat u genoten heeft van het lezen van de pagina en dat het uw inspiratie of andere leuke ideeën heeft gebracht. Hoe leuk is het om samen met uw kinderen of kleinkinderen hangers te maken? In ieder geval wens ik u veel plezier en veel succes met het maken van uw eigen unieke creatie.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss