Sorteer op

Facet hanger rond 16mm

Tegenwoordig dragen bijna alle mensen die u kent of ziet wel sieraden, en op sociale media en internet zijn duizenden kleine maar ook grote sieradenwinkels te vinden. Bijna elke winkel verkoopt tegenwoordig wel sieraden, variërend van oorbellen tot kettingen en armbanden. Ook bedeltjes voor aan de sieraden zijn populair.

Online sieraden verkopen

Veel kleine online sieradenwinkels maken hun eigen sieraden en verkopen deze weer door. Mensen maken ook hun eigen sieraden om aan hun vriendjes of vriendinnetjes te geven. Het is geweldig om te zien dat dit zo'n grote hype is en dat zoveel mensen ermee bezig zijn. Natuurlijk hebben ze allerlei benodigdheden nodig, zoals kralen, bedeltjes, draad en tangetjes om mooie originele kettingen of armbanden te knutselen. Tegenwoordig is alles verkrijgbaar om sieraden te maken die eruitzien alsof ze uit de winkel komen, of zelfs nog mooier. Ook u kunt het! Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen: "Dit heb ik zelf gemaakt" zodra iemand u vraagt waar uw sieraad vandaan komt.

Basisarmbanden en facet hangers van 16mm

Tegenwoordig verkopen veel sieradenwinkels ook basisarmbanden om bedeltjes aan te hangen. Zo bieden wij ook basisarmbanden aan in verschillende maten, vormen en kleuren, zoals goudkleur, zilverkleur en verzilverd.

U kunt verschillende bedeltjes aan deze armbanden bevestigen, waaronder onze mooie facet hangers van 16mm. We hebben ze in diverse maten, kleuren en vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld ronde facet hangers van 16mm in de kleuren light grey, light rose en wit, met een zilverkleurige metalen buitenrand. De meeste kleuren zijn beschikbaar met zowel een goudkleurige als een zilverkleurige metalen buitenrand.

Een diepere kijk op onze sieraden onderdelen

Deze facet hangers zijn betaalbaar en het ringetje aan de bovenkant van het hangertje is perfect om een buig ringetje doorheen te halen. Ze hebben een mooie glans en daardoor een chique uitstraling. Bovendien zijn alle facet hangers nikkelvrij. Neem een kijkje op onze webshop en kies een kleur die bij u past. U zult zeker iets vinden dat anders is dan de facet hangers.

Wees lekker creatief, neem de tijd om aan de slag te gaan met deze leuke hobby en geniet ervan. Niet alles hoeft in één keer perfect te zijn.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss