Sorteer op

Acryl facet kralen donut 8mm

Via deze pagina wil ik u graag meenemen in een verhaal over de acryl facet kralen donut van 8 mm. Deze kralen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten sieraden. Het leuke is dat u deze facet donut kralen ook kunt combineren met andere kralen. Persoonlijk vind ik dat erg leuk, omdat de donut vorm daardoor nog meer opvalt, en dat is eigenlijk ook de bedoeling, want deze kraal is bijzonder en mag gezien worden. Vaak combineer ik de 8 mm facet donut kraal met een 6 mm facet donut kraal en een gewone acryl kraal.

Facet acryl kralen 8mm

Combineren met acryl kralen om armbandjes te maken

De combinatie van deze verschillende maten geeft meer diepte aan het sieraad. De ronde acryl kraal gebruik ik om de kleuren en vormen van de facet donut nog meer te laten opvallen en zodat alles strak op zijn plaats blijft zitten. Ik kies vaak voor zwarte en witte kralen, afhankelijk van de kleur draad die ik gebruik. Bij een zilverkleurige metalen draad kies ik meestal voor de witte ronde acryl kralen. Voor een gouden metalen draad ga ik voor de zwarte ronde acryl kralen. De acryl kralen in de kleinste maat gebruik ik zodat ze subtiel aanwezig zijn en bijdragen aan het sieraad. Ik gebruik verschillende formaten van de facet donut kraal om het sieraad eleganter te maken. Bij dit soort sieraden voeg ik meestal geen bedeltje toe, omdat er al veel materialen gebruikt worden en het anders te druk kan worden. Natuurlijk is dit persoonlijk en kan dit voor iedereen anders zijn.

Ik hoop dat u het leuk vond om deze pagina te lezen en dat u inspiratie heeft opgedaan voor uw eigen unieke creatie. Het belangrijkste is dat u plezier beleeft aan het maken van uw sieraden en iets maakt wat u zelf mooi vindt. Ik hoop dat ik u daarbij heb kunnen helpen. Verder wens ik u veel plezier bij het uitzoeken van uw materialen en kralen, en geniet van het maken van uw sieraden. Als u nog vragen heeft over het maken van sieraden of over de materialen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We helpen u graag verder.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Onze acryl facet kralen hebben een donutvormig ontwerp met meerdere vlakken, waardoor ze een unieke uitstraling hebben. Ze zijn ideaal voor het maken van armbanden, kettingen, en andere sieraden met een eigentijdse en moderne look. De donutvormige kralen voegen een speels element toe aan uw sieraden ontwerpen en zijn gemakkelijk te combineren met andere kralen en materialen.

Naast hun eigentijdse uitstraling zijn de acryl facet kralen ook licht voor wat betreft gewicht en comfortabel om te dragen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal dat lang meegaat en hun glans behoudt.

Bestel ze nu bij 't Kralenstulpje en begin vmorgen meteen met het maken van uw eigen unieke en moderne sieraden!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss