per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 65 resultaten
  • 1
  • 2

Facet kralen kristal glas 4mm

Via deze pagina wil ik graag wat vertellen over de facet kralen kristal van 4mm. Sommige van deze kristal kralen zijn van Tsjechische afkomst, wat betekent dat ze van sterke en goede Europese kwaliteit zijn. De andere glaskristallen zijn ook van uitstekende kwaliteit, omdat kristalglas sterker is dan normaal glas. Dit komt doordat bij kristal glas geen andere stoffen worden toegevoegd zoals bij gewoon glas. De kristal glas kralen hebben een unieke glans en glinstering, waardoor ze een bijzondere uitstraling hebben die andere glaskralen niet bezitten. Dit heeft te maken met hun specifieke vorm.

Tjechische facet kralen 

Op onze website hebben we diverse facet kralen van kristalglas, waaronder doorzichtige glaskralen en gekleurde kristalkralen met een transparante gloed. De meeste glaskristal kralen hebben verschillende kleuren en vormen, waarmee u prachtige sieraden kunt maken. Zolang de kleuren bij elkaar passen, zullen vaak ook de vormen goed samengaan. U kunt er ook voor kiezen om op basis van de betekenis van de kleuren een armband, ketting, oorbellen of enkelbandje te maken. Er valt genoeg te experimenteren om te ontdekken wat u leuk vindt en wat goed bij elkaar past. Door het gebruik van meerdere kleuren en verschillende vormen krijgt uw sieraad meer variatie en schittering.

Schitterende sieraden maken met facet kralen

De ene vorm facet kristal kraal kan een robuustere uitstraling hebben dan de andere. Met deze kralen kunt u bijvoorbeeld een ketting maken, of als u graag een robuuste armband wilt dragen, zijn deze kristal kralen een goede keuze.

Ik hoop dat u op deze manier inspiratie hebt opgedaan over de facet kristal kralen van 4mm. Ook hoop ik dat ik u meer informatie heb kunnen geven over deze prachtige facet kralen. Als u nog vragen heeft over deze kralen of welke materialen u kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We helpen u graag verder met uw vragen. Tot slot wens ik u veel plezier met het maken van uw eigen sieraden, zowel voor uzelf als voor anderen.

Met vriendelijke groet, Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Een kralen hobby is een venster naar de ziel."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss