Sorteer op
Sorteer op

Facet hanger druppel

Facet druppel hangers, we hebben ze in verschillende maten. Dus de keuze is groot.

Deze facet druppel bedeldeltjes hebben wij in verschillende kleuren, zo kunt u kiezen uit blauw, een mooie lichte groene kleur, een licht grijze kleur met een lichte paarse gloed of u kunt kiezen voor een licht roze kleurtje.

Kleuren metaal hangers

Ook kunt u de kleur van de metalen buitenkant van het bedeltjes zelf kiezen, draagt u nu gouden sieraden, kunt u gaan voor goudkleur en hetzelfde geld ook voor wanneer u zilver draagt. Ook kunt u kiezen voor de kleur wit, de kleur wit staan voor puur en eenvoud, het is een vrij simpele maar frisse kleur, het is de kleur van het licht. Dus kent u nu iemand die u kunt matchen bij deze omschrijving, geef hem/haar dan vooral een mooi zelfgemaakt sieraad, met een mooie betekenis.

Laat uw dierbaren zien dat je van hen houdt. Zo zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren met een betekenis, Zoals groen, de kleur groen staat voor balans, ontwikkeling, gezondheid, overvloed en stabiliteit. Ook kunt u uw zelf misschien herkennen in een van deze kleuren, verwen uw zelf dan en neem een kijkje op onze webshop om te zoeken voor een gepersonaliseerd sieraad. U kunt het helemaal zelf maken, dat weet ik wel zeker.

Video's over het maken van sieraden

Gelukkig zijn er tegenwoordig wel duizenden video’s en boeken te vinden met een uitleg over het maken van sieraden. Dus neem lekker de tijd om een super leuke nieuwe hobby te vinden. Een steen zoals in de facethangers is verwerkt, is natuurlijk prachtig en straalt van alles uit. Zo worden stenen vaak geassocieerd met onvergankelijkheid en kracht. Dit is zo raar nog niet, gezien de stenen al langer dan de wereld bestaan. Hoe mooi de natuur kan zijn blijf ik m nog steeds weer verbazen. Een facet druppel hanger is daar een  voorbeeld van, heel erg mooi en de kleur ook vooral. Ze zijn niet al te groot en vooral mooi aan een ketting of armband, maar ook zeker niet te groot of te zwaar om aan een paar oorbellen te maken . Dus ik zeg, wees weer lekker creatief en neem vooral een kijkje op de website.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss