Sorteer op

Facet hanger druppel

Facet hanger druppel

Onze facet druppelbedels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus de keuze is groot. Deze facet druppelbedels zijn beschikbaar in diverse kleuren, waaronder blauw, een mooie lichte groene kleur, een lichtgrijze kleur met een lichte paarse gloed en een licht roze tint.

Kleuren metaal hangers

U heeft ook de mogelijkheid om de kleur van de metalen buitenkant van de bedel zelf te kiezen. Draagt u meestal gouden sieraden, dan kunt u gaan voor goudkleurige bedels, en hetzelfde geldt voor zilver. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de kleur wit, wat staat voor puurheid en eenvoud. Het is een simpele maar frisse kleur die symbool staat voor het licht. Dus als u iemand kent die bij deze beschrijving past, geef hem/haar dan vooral een mooi zelfgemaakt sieraad met een bijzondere betekenis.

Laat uw dierbaren zien dat u van hen houdt. Er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren met elk hun eigen betekenis, zoals groen, wat staat voor balans, ontwikkeling, gezondheid, overvloed en stabiliteit. Misschien herkent u uzelf in een van deze kleuren; verwen uzelf dan en bekijk ons assortiment voor een gepersonaliseerd sieraad. U kunt het helemaal zelf maken, daar ben ik zeker van.

Video's over het maken van sieraden

Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze video's en boeken beschikbaar met uitleg over het maken van sieraden. Neem dus lekker de tijd om een superleuke nieuwe hobby te ontdekken. Stenen zoals die in de facethangers zijn verwerkt, zijn natuurlijk prachtig en stralen van alles uit. Stenen worden vaak geassocieerd met onvergankelijkheid en kracht, wat niet zo vreemd is gezien ze al langer bestaan dan de wereld zelf. De schoonheid van de natuur blijft me verbazen. Een facet druppelhanger is daar een perfect voorbeeld van: ze zijn erg mooi, vooral door de kleuren. Ze zijn niet al te groot, perfect om aan een ketting of armband te hangen, maar ook zeker niet te groot of zwaar om als oorbellen te gebruiken. Dus ik zeg, wees weer lekker creatief en neem vooral een kijkje op de website.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss