Sorteer op

Cateye glas kralen 4mm

In deze tekst zal ik het hebben over de cateye glaskralen van vier millimeter. De meeste glaskralen hebben een wit randje dat door de kraal heen loopt. Doordat ze een wit randje hebben, zijn ze goed te combineren met andere kleuren sieraden zoals goud en zilver. Ze kunnen ook goed worden gecombineerd met andere kleuren, vooral lichtere kleuren lenen zich hiervoor. Daarnaast zijn ze ook goed te combineren met hangers en bedels, die ook verkrijgbaar zijn op onze website.

Zelf glaskralen maken

Het is ook mogelijk om zelf glaskralen te maken. Hiervoor heeft u een zuurstofbrander en glasstaven nodig. Door de glasstaven op een bepaalde temperatuur te smelten, kunt u het gesmolten glas vervolgens vormen tot een kraal. Met dunnere glasstaven kunt u verschillende soorten patronen en versieringen maken op de kralen.

De cateye kralen zijn prachtige glaskralen die ik persoonlijk vaak gebruik vanwege hun elegante uitstraling. U kunt ze dragen voor chique evenementen of tijdens een etentje. Zelf gebruik ik deze kralen vooral bij het maken van sieraden met een strandthema, vanwege het witte randje in de kraal. De andere kleur van de kraal valt dan meer op, vooral in combinatie met een donkerblauwe kleur ziet dat er heel mooi uit. Op onze website hebben we verschillende kleuren verkrijgbaar. Meestal worden ze per 15 stuks verkocht. Met de vele beschikbare kleuren kunt u ook leuke kleurpatronen maken of een sieraad maken voor een speciale gelegenheid, zoals Pasen of een jubileum.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de cateye glaskralen van 4mm te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee zult beleven!

Groetjes,

Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Creativiteit is de sprankelende energie die de wereld kleur geeft."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss