Fluffy Pluizen bollen en pompon bedels - hangers

't Kralenstulpje verkoopt heerlijk zachte fluffy pluizenbollen, deze zijn heerlijk zacht en super leuk om bijvoorbeeld een leuke sleutel en/of tashanger van de maken! Ook hebben we leuke pompom bedels in allerlei kleurtjes!

Op deze pagina ga ik het met u hebben over onze fluffy bedeltjes. We hebben pluizenbollen, pluizenhangers, pompom bedels basis, pompom bedels luxe gliters en pompom kralen. We gaan ons nu verdiepen in de pompom bedels. Zoals u net al las hebben we daar 4 verschillende soorten van deze ga ik ook allemaal toelichten.

  • Pompom bedels basis

Zoals u gezien heeft hebben we een enorm assortiment en kleuren. We verkopen ze per 2 en als u het moeilijk vindt om kleuren te kiezen hebben we ook een kleuren mix. Deze verkopen we per vijf of als u een groter project heeft per 10. We hebben verkopen de bedels ook in verschillen de maten. Op deze manier kunt u een patroon maken in uw sieraden. U kunt met iets klassieks een modern sieraad maken. hoe leuk is dit om met uw kinderen of kleinkinderen te maken.

  • Pompom bedels luxe

De luxe pompom bedels hebben een patroontje door de kleur heen. Dit valt super leuk te combineren met elkaar, maar ook met kledingstukken. Deze bedels staan  elegant net als basis pompom bedels, maar dan iets luxer, feestelijker. U kunt er zelf voor kiezen of u een hangertje wilt die goud kleurig is of zilver kleur. De vier verschillende maten kunt u ook combineren met elkaar. Dit is leuk voor een sleutel hanger of een tashanger.

  • Pompom bedels luxe met gliters

Deze gliter bedeltjes zijn kunt u perfect dragen in een armbandje of elk ander sieraad bij een luxe etentje. Deze bedels stralen elegantie uit. Daarnaast kunt u kiezen uit vele kleuren en de kleur van de oogjes. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de verschillende soorten kleuren een soort thema ervan te maken. bijvoorbeeld een kerst thema vaak wordt er dan gekozen voor de rode, groene en gouden kleur. Of u kiest ervoor om een chique sieraad te maken doormiddel van de kleuren combinate zwart, antraciet, zilver en light-gold. Deze kleuren passen ook bij bijna elk kleding stuk.

Na het lezen van deze pagina hoop ik dat u meer inspiratie heeft gekregen in het maken van uw eigen sieraad. Als u geen idee had wat u met deze bedels kon doen hoop ik dat u nu een beter idee. In ieder geval wens ik u veel plezier en wens ik u veel succes met het maken van uw eigen unieke sieraad.

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss