Sorteer op

Druppel glaskralen  6 t/m 8 mm

Op deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de druppel glaskralen met een grootte van 6 tot en met 8 mm. We hebben deze prachtige kralen beschikbaar in verschillende kleuren. U kunt ervoor kiezen om enkele kleuren apart te gebruiken of te gaan voor de mix-optie. Onze mix setjes bestaan vaak uit zeven verschillende kleuren. Deze druppel glaskralen zijn werkelijk schitterend om te dragen. Ze zijn perfect voor het maken van armbandjes, kettingen, oorbellen en zelfs enkelbandjes.

Druppel facet kralen

Deze kralen blijven altijd chique en sierlijk, vooral wanneer u verschillende kleuren combineert. Sommige druppel glaskralen hebben een rijggat aan de bovenkant, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van oorbellen. Ze kunnen ook uitstekend dienen als bedel voor een ketting of armband. Als ik zelf een armbandje zou maken met deze glaskralen, zou ik kiezen voor kleinere druppel glaskralen dan het 'bedeltje'. Hierdoor behouden alle kralen hun eigen waarde, vallen ze goed op en kunnen ze prachtig glinsteren.

De glaskralen hebben op zichzelf al een prachtige glinsterende gloed. Vooral de transparante kleuren hebben een nog mooiere glans, die ontstaat wanneer het facetglas in bepaald licht wordt geplaatst. Dit geeft de kralen een chique en elegante uitstraling, met een vleugje sierlijkheid. Ze kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere soorten kralen.

Tsjechië druppel kristal kralen

De Tsjechië kristal kralen zijn daadwerkelijk afkomstig uit Tsjechië. Deze glaskralen hebben goede Europese kwaliteit en die prachtige glans.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de druppel glaskralen van 6 tot en met 8 mm. Als u nog vragen heeft over de kralen, welke formaten goed bij elkaar passen en welk draad het beste gebruikt kan worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Wij helpen u graag verder.

Ik wens u veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Met vriendelijke groeten, Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Sieraden maken is als het componeren van een symfonie van kleur en textuur."

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss