Sorteer op

Crackle glas kralen 4~6mm

Via deze pagina wil ik graag vertellen over de crackle glaskralen van 4 tot 6mm. Deze glaskralen zijn relatief klein en zijn erg leuk om te gebruiken in combinatie met een schelpenhanger. De meeste crackle glaskralen hebben een diameter van ongeveer vier millimeter. We verkopen deze kralen ook in verschillende formaten. Naast het crackle-effect hebben deze kralen ook een transparante uitstraling. De vier millimeter kralen hebben allemaal een rijggat van één millimeter. De andere glaskralen zijn transparant, maar sommige hebben ook een blauwgroene gloed. Deze zes millimeter kralen hebben een rijggat van 1,3 mm. Persoonlijk vind ik de zes millimeter kralen prettiger werken, omdat ik de vier millimeter te klein vind voor mijn pols. In vergelijking met de 6mm-kraal heeft de 4mm-kraal een gemakkelijker rijggat om mee te werken. De crackle glaskralen hebben een transparante gloed, waardoor ze prachtig oplichten wanneer ze in bepaald licht worden geplaatst.

Glaskralen met een crakcle effect

Ik heb zelf al gewerkt met de donkerblauwe crackle kraal en heb er een ketting van gemaakt. Hiervoor heb ik aardig wat kralen gebruikt en ik heb een bedelhanger toegevoegd aan deze ketting. Daarom vind ik het handig dat deze kralen per twintig worden verkocht. Voor deze ketting heb ik een maan bedel hanger gebruikt, omdat ik vond dat deze het beste paste bij de donkerblauwe kralen. Doordat de kralen per twintig worden verkocht, hoef ik niet precies uit te rekenen hoeveel ik nodig heb en als ik meer nodig heb, is dat ook mogelijk.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glaskralen van 4 tot 6mm te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee beleeft!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

"Kralen zijn de fonkelende details die de schoonheid van het leven benadrukken."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss