Sorteer op
Sorteer op

Crackle glas kralen 4~6mm

In deze pagina ga ik vertellen over de crackle gals kralen 4 tot 6mm. Deze glas kralen zijn relatief klein en zijn heel leuk te gebruiken in combinatie met een schelpen hanger. De meeste crackle glas kralen zijn rond de vier millimeter. We verkopen deze kralen ook in meerdere formaten. De kralen hebben naast dat ze een crack glas kraal zijn ook een crackle effect. De glas kralen die vier millimeter groot zijn hebben allemaal een rijg gat van één millimeter. De andere glas kralen zijn transparant en de andere glas kralen hebben een blauw groene gloed erover heen. Deze kralen hebben als grootte zes millimeter en ze hebben een rijg gat van 1,3mm. Zelf vind ik de zes millimeter fijner werken, omdat ik zelf de vier millimeter te klein vind voor mijn polsen. In tegenstelling tot de 6mm heeft de 4mm kraal een makkelijkere rijg gat om mee te werken. De crackle glas kralen hebben een transparante gloed over zich heen. Waardoor op het moment dat de kralen in een bepaald licht komen ze heel mooi opschijnen.

Glaskralen met een crakcle effect

Zelf heb ik met de donker blauwe crackle kraal al gewerkt. Met deze kralen heb ik een ketting gemaakt. Hiervoor was ik behoorlijk wat kralen kwijt en ik heb een bedel hanger gebruikt voor deze ketting. Daarom vind ik het zo handig dat deze kralen per twintig worden verkocht. Voor deze ketting heb een maan bedel hanger gebruikt. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik die het meest vond passen bij de donker blauwe kralen. Doordat de kralen per twintig worden verkocht wordt hoef ik niet precies uit te rekenen hoeveel ik nodig heb en als ik meer nodig heb is dat ook mogelijk.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glas kralen 4 tot 6mm te lezen. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag dan graag verder en hopen u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kan meemaken!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss