Sorteer op
 • 10 x edelsteen kralen van gemixte edelsteen soorten 4 x 2mm abacus
  10 x edelsteen kralen van gemixte edelsteen soorten 4 x 2mm abacus

  Edelsteen kralen van gemixte edelsteen soorten 4 x 2mm vorm: abacusOnze edelsteen kralen van gemixte edelsteen soorten in de vorm van abacus zijn een prachtige en veelzijdige keuze voor uw sieradenprojecten. Met een grootte van 4…

  € 1,99
 • 10 x Natuursteen kralen marmer disc rose brown ca. 6x3mm (Ø1.1mm)
  10 x Natuursteen kralen marmer disc rose brown ca. 6x3mm (Ø1.1mm)

  Natuursteen kralen marmer disc rose brown ca. 6x3mm (Ø1.1mm)Laat u betoveren door de pracht van onze natuursteen kralen van marmer in disc vorm, met afmetingen van 6x3mm en een kleurenpalet van Multicolour rose brown. Dit item is…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen graniet disc Red-olive green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)
  10 x Natuursteen kralen graniet disc Red-olive green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)

  Natuursteen kralen graniet disc Red-olive green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)Laat u betoveren door de pracht van onze natuursteen kralen van graniet in disc vorm, met afmetingen van ongeveer 6x3mm in een Red-olive green kleurencombinatie.…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen marmer disc Off white-green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)
  10 x Natuursteen kralen marmer disc Off white-green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)

  Natuursteen kralen marmer disc Off white-green ca. 6x3mm (Ø1.1mm)Laat u betoveren door de pracht van onze natuursteen kralen van marmer in disc vorm, met afmetingen van ongeveer 6x3mm in een Off white-green kleurencombinatie. Dit…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Amazonite disc ca. 6x3mm (Ø1.1mm)
  10 x Natuursteen kralen Amazonite disc ca. 6x3mm (Ø1.1mm)

  Natuursteen kralen Amazonite disc ca. 6x3mm (Ø1.1mm)Onze natuursteen kralen van Amazonite in disc-vorm zijn een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Met hun diameter van ongeveer 6 x 3 mm en een gat van ongeveer 1,1 mm,…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Rozenkwarts disc c.a. 6x3mm (Ø 0,9mm)
  10 x Natuursteen kralen Rozenkwarts disc c.a. 6x3mm (Ø 0,9mm)

  Natuursteen kralen Rozenkwarts disc ca. 6x3mm (Ø 0,9mm)"Laat u betoveren door de prachtige Rozenkwarts disc kralen. Rozenkwarts staat bekend om zijn zachte en liefdevolle energie. Deze natuursteen wordt geassocieerd met…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Sodalite disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Sodalite disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Sodalite disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Sodalite zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van Sodalite kralen:

  Sodalite is een natuursteen die bekend staat om…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Lapis Lazuli disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Lapis Lazuli disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Lapis Lazuli disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Lapis Lazuli zijn een waardevolle toevoeging aan uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van Lapis Lazuli kralen:

  Lapis Lazuli is een prachtige…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Blue spot Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Blue spot Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Blue spot Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Blue Spot Jasper zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van Blue Spot Jasper kralen:

  Blue Spot Jasper is een…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Pink Aventurine disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Pink Aventurine disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Pink Aventurine disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Pink Aventurine zijn een schitterende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze Pink Aventurine edelsteen kralen:

  Pink…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Picture Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Picture Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Picture Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Picture Jasper zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze Picture Jasper edelsteen kralen:

  Picture Jasper…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Topaz Jade disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Topaz Jade disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Topaz Jade disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Topaz Jade zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze Topaz Jade edelsteen kralen:

  Topaz Jade is een…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Black Labradorite disc 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Black Labradorite disc 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Black Labradorite disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Black Labradorite zijn een opvallende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze Black Labradorite edelsteen kralen:

  Black…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Red Jasper 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Red Jasper 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Red Jasper disc 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Red Jasper zijn een opvallende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze Red Jasper edelsteen kralen:

  Red Jasper staat bekend om…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Xinyi Jade Chinese Southern Jade 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Xinyi Jade Chinese Southern Jade 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Xinyi Jade Chinese Southern Jade 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Xinyi Jade, ook wel bekend als Chinese Southern Jade, zijn een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen African Pyrite Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)
  10 x Natuursteen kralen African Pyrite Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)

  Natuursteen kralen African Pyrite Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)Natuursteen kralen van African Pyrite zijn een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is meer informatie over deze African Pyrite edelsteen kralen:

  African Pyrite,…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Imperial Jasper Beads 6x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Imperial Jasper Beads 6x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen dyed Imperial Jasper Beads 6x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Imperial Jasper zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten.

  Deze geverfde edelsteen kralen zijn natuurlijke edelstenen die een speciale…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)
  10 x Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)

  Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 6x3mm (Ø 0,7mm)Natuursteen kralen van Terra Jasper zijn een uitstekende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is meer informatie over deze Terra Jasper edelsteen kralen:

  Terra Jasper,…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen African Pyrite Beads 8x3mm (Ø 0.8mm)
  10 x Natuursteen kralen African Pyrite Beads 8x3mm (Ø 0.8mm)

  Natuursteen kralen African Pyrite Beads 8x3mm (Ø 0.8mm)Natuursteen kralen van African Pyrite zijn een fascinerende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is een beschrijving van deze African Pyrite edelsteen kralen:

  African…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 8x3mm (Ø 0.8mm)
  10 x Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 8x3mm (Ø 0.8mm)

  Natuursteen kralen Terra Jasper Beads 8x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Terra Jasper zijn een uitstekende keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is meer informatie over deze Terra Jasper edelsteen kralen:

  Terra Jasper,…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Imperial Jasper Beads 8x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Imperial Jasper Beads 8x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Dyed Imperial Jasper Beads 8x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Imperial Jasper zijn een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten.

  Deze geverfde edelsteen kralen zijn natuurlijke edelstenen die een speciale…

  € 2,99
 • 10 x Natuursteen kralen Howlite Beads 8x3mm (Ø 1mm)
  10 x Natuursteen kralen Howlite Beads 8x3mm (Ø 1mm)

  Natuursteen kralen Howlite Beads 8x3mm (Ø 1mm)Natuursteen kralen van Howlite zijn een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Hier is meer informatie over deze Howlite edelsteen kralen:

  Howlite is een natuursteen die vaak…

  € 2,99

Edelsteen kralen - schijf kralen - disc kralen - edelsteen kralen om sieraden te maken

Bij 't Kralenstulpje bieden we een prachtige collectie schijf kralen, ook wel bekend als diskkralen of Heishi Beads. Deze kralen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan edelstenen, waardoor u de mogelijkheid heeft om unieke en betekenisvolle sieraden te maken. Als u op zoek bent naar hoogwaardige edelsteen kralen om uw creatieve sieradenprojecten te verrijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Schijf kralen hebben een platte, schijfvormige structuur, waardoor ze ideaal zijn voor het maken van eigentijdse en stijlvolle sieradenontwerpen. Het gebruik van edelstenen voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en betekenis toe aan uw creaties. Edelstenen worden vaak geassocieerd met verschillende eigenschappen en energieën, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis hebben.

Kralen kopen van edelsteen

Bij 't Kralenstulpje begrijpen we het belang van hoogwaardige materialen voor uw sieradenprojecten. Onze schijf kralen zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden u de mogelijkheid om prachtige en unieke sieraden te maken die passen bij uw stijl en persoonlijkheid.

Of u nu op zoek bent naar disc kralen of schijf kralen van amethist, agaat, jasper, of een andere edelsteen, u vindt ze in onze collectie. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak sieraden die zowel visueel aantrekkelijk als spiritueel verrijkend zijn. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste schijf kralen voor uw project, staan we altijd voor u klaar om u te helpen.

Verschillende edelsteen kralen kopen

Of u nu op zoek bent naar agaat, jaspis, amethist, of een andere edelsteen, u kunt bij ons de mooiste edelsteen kralen kopen. Elk type edelsteen brengt zijn eigen unieke schoonheid en energie met zich mee, waardoor uw sieradencreaties extra speciaal worden.

Kies uw favoriete edelsteen schijf of disc kralen en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw sieradenprojecten. Bestel nu bij 't Kralenstulpje en ontdek de prachtige wereld van edelsteen kralen! 📿🛒💎🌟

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss