Sorteer op

Basis ronde acryl kralen > 12mm

Onze basis ronde acryl kralen van meer dan 12mm zijn perfect voor sieraden die de aandacht trekken.Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, waardoor u volop keuze hebt om uw eigen unieke stijl te creëren.

Acryl kralen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook licht in gewicht en comfortabel om te dragen. Dit maakt ze ideaal voor sieraden die je de hele dag kunt dragen. Daarnaast zijn ze duurzaam en behouden ze hun glans en kleur, zodat u lang van uw sieraden kunt genieten.

Tijdens het lezen van deze tekst ga ik uw vertellen wat ik gemaakt heb met de rond acryl kralen groter dan 12 mm gemaakt heb. Ook ga ik u iets vertellen over een trend die er was met die kralen.

Vroeger rond de jaren 80 en 90 was het helemaal een trend om hele grote kralen te dragen als ketting. Alles moest toen groot en opvallend. Tegenwoordig zie je op straat dat de tijd van de jaren 80 en 90 terug komt. Zelf vind ik dat echt heel erg leuk, omdat ik de kledingen, muziek en stijlen van toen echt fantastisch vind.

Sieraden maken voor een jaren 70 disco feestje

De acryl kralen groter dan 12 mm gebruik ik zelf alleen maar voor kettingen, omdat deze echt te groot zijn voor mij om te gebruiken voor een armband en dergelijk. Vaak combineer ik dit formaat met de 12 en 11 mm. Op deze manier ontstaat er een patroon aan formaat en kleur. Voor een ketting gebruik ik vaak lichte en zachte kleuren. Dit is vooral, omdat een ketting al een opvallend sieraad is en daarbij vallen de kralen ook op, omdat ze vrij groot zijn. Op deze manier breken ze elkaar af en wordt het een mooi geheel. Deze kleuren combinatie past vaak ook goed bij andere kleuren en is daardoor ook goed te combineren. Daarnaast maak ik ook vaak een keuze welke kleuren ik ga gebruiken voor een sieraad naar welk seizoen het is. Zoals in het voorjaar gebruik ik juist pastel kleuren, maar in de winter gebruik ik vaak zachte blauwe kleuren en in de zomer vrolijke pastel kleuren en heel soms wat opvallende kleuren. Op deze manier wissel ik altijd mijn sieraden af en vaak kijk ik er ook naar of de sieraden met mijn nagels matchen. Persoonlijk vind ik het heel erg leuk om op deze manier creatief bezig te zijn.

Ik hoop dat u het leuk vond om deze tekst te lezen en dat u er wat aan heeft gehad. Mocht u nog vragen hebben over de kraal en welke materialen uw het beste kunt gebruiken neem dan gerust per email contact met ons op en dan helpen we u graag verder! Daarnaast wens ik u nog veel shop plezier en veel plezier met het maken van uw eigen sieraden.

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss