Sorteer op

Kinderen, baby’s & personen bedels

Tijdens het lezen van deze pagina komt u erachter wat een aantal bedeltjes voor een betekenis hebben. Ons assortiment is groot en divers. Dat is ook de reden dat ik niet over alle bedeltjes ga vertellen. Waar ik het wel over ga hebben zijn:

  • de geboorte bedeltjes,
  • Egyptische bedeltjes,
  • Indianen bedeltjes.

De geboorte bedeltjes

Hoe leuk is het om een bedeltje te kunnen geven die symbool staat voor de geboorte van een baby, een baby bedel! Daarnaast is dit bedeltje ook speciaal voor de aanstaande moeder en de vader. U kunt er dan voor kiezen om traditionele bedeltjes te geven, maar tegenwoordig is er zoveel keus in dit soort bijzondere cadeautjes.

Egyptische bedeltje

Egypte staat bekend om zijn eeuwen oude geschiedenis. Tegenwoordig is de mensheid ook heel nieuwsgierig naar wat er in die tijd afspeelde en waar de verschillende stammen en volkeren in geloofde. De kunst die de onderzoekers hebben gevonden van toen des tijds is oogverblindend mooi. Het mooie eraan is dat overal een speciale betekenis achter zit. De meeste symbolische betekenissen van andere voorwerpen of dingen komen ook uit het oude Egypte vandaan. De bedeltjes van hoofden staan voor de farao. Vaak worden ze afgebeeld met een vlegel of een kromstaf. Dit geeft weer hoe machtig zij waren voor de stammen van volkeren. Daarnaast stonden ze ook voor heerschappij en werd dit door de meeste goden gedragen.

Indianen bedeltjes

De Indianen hebben verschillende stammen en daardoor verschillen ze allemaal van elkaar. Echter, hebben ze wel allemaal één ding gemeen met elkaar en dat is dat ze allemaal in hetzelfde geloven. Ze geloven in de god Animisme.

Toch is er verwarring over waar de indianen oorspronkelijk vandaan komen. Dit komt, omdat mensen denken dat hun stam uit Indië komt. Dit was echter ook de bedoeling, maar omdat Columbus aan kwam in Amerika zijn daar de stammen ontstaan. Hij beweerde dat hij in Indië was aangekomen, omdat dit zijn doel was.

Wij, onze mensheid heeft een boel van deze stammen kunnen leren zoals de gelijkwaardige leiderschap,maatschappelijke balans en verbinding met moeder natuur.

Ons assortiment bedeltjes

Dit waren een paar voorbeelden die wij op de website u aanbieden. Echter, hebben wij nog veel meer op de website. Door dit stukje te schrijven hoop ik u een beetje weg wijs kunnen maken in de de betekenissen van bepaalde bedeltjes. De andere bedeltjes op de pagina hebben uiteraard ook een betekenis .

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss