Sorteer op

Netslang - gaaskoord voor rocailles

Net slang - gaaskoord voor rocailles

Net koord of gaas koord kunt u vullen met rocailles om hier een leuke armband of ketting van te maken! Maar ook zonder vulling leuk te verwerken!

Veterklem of koorkapje vastmaken en lijmen, ringetje en sluiting eraan met eventueel een verlengketting, klaar! Al deze onderdelen kunt u vinden onder werkmaterialen om sieraden te maken.

Net slang, als u het woord slang hoort bent u misschien wel direct bang, maar wees gerust, dat hoeft nu niet. Het gaat zeker niet om het enge dier hier, waar de meeste mensen erg bang voor zijn. Een ander woord voor net slang is gaas koord. U kunt een net slang vullen met verschillende soorten kralen, de kralen die hier vaak voor worden gebruikt zijn rocailles.

Gaaskoord vullen met kleine kraaltjes

Rocailles zijn erg kleine maar wel leuke kralen die tegenwoordig erg veel door de jeugd gebruikt worden voor het zelf maken van sieraden. Dit is waarschijnlijk omdat de kralen niet erg duur zijn, maar wel te koop zijn in erg veel verschillende kleuren en maten.

En de jeugd is natuurlijk helemaal fan van de mooie kleuren. De kralen werken ook nog eens gemakkelijk en worden vaak verkocht in zakjes van 20 gram. Ook wij verkopen deze kralen. Aangezien het weer in Nederland af en toe was deprimerend kan zijn, is het altijd leuk om een kleurrijke outfit aan te hebben of misschien wel een kleurrijk sieraad. Met het net koord kunt u kiezen of u een armband of ketting wil maken, gelukkig kunt u het ook helemaal op maat maken en met de kleuren die u leuk vind. Zo kunt u  ook kleuren combineren in de net slang.

Dit hoeft natuurlijk niet perse in een want wat ook leuk is om te doen is een passende set maken met een armband en ketting. Denk bijvoorbeeld aan roze en rood. Of kies een paar verschillende roze tinten die goed bij elkaar passen. Paarse tinten gaan ook nooit mis. Maar een effen kleur is ook erg mooi, als u niet zo bent van die drukte.

Hoe maak ik sieraden?

Online kunt u gemakkelijk vinden hoe u de sieraden maakt. En spreekt het u nu niet zo aan om het met een net slang te doen, maar vind u het leuker om de rocailles te gebruiken door ze simpelweg op een draad te rijgen, ga helemaal los. Of misschien bent u nu al wel zo handig met het maken van sieraden dat u ze wel wil gaan verkopen, dan kunt u voor een lage prijs erg leuke artikelen vinden voor het maken van deze artikelen. Wees creatief en ga lekker aan de slag. Neem een kijkje op de webshop voor nog veel meer artikelen van goede kwaliteit. Zo ook voor de velen rocailles die wij verkopen. Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van de sieraden.

Groetjes Bente stagiaire International Business Studies

 

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss