Sorteer op
Sorteer op

Assortiment organza zakjes

Onze organza cadeauzakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Organza cadeauzakjes zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Dit zijn assortimentszakjes voor iedereen die graag van alles wat wil gaan gebruiken. Dat wil zeggen, verschillende maten en kleuren organza zakjes. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza cadeau zakje

Leuk voor een feestje of om uw bestellingen in te pakken. Organza zakjes zijn gemaakt van een soort tule stof, een doorzichtig gaas met een leuk lintje of touwtje om het zakje dicht te maken.

Voile zakje of juwelenzakje

Alle zakjes zijn met de hand gemaakt, het kan dus zijn dat niet alle zakjes helemaal recht zijn. Dit telt trouwens voor al onze organza zakjes behalve de luxe zakjes. Houd er rekning mee dat alle maten van de organza zakjes inclusief het lintje zijn. Vanaf het lintje naar boven is ongeveer 2cm bij organza zakjes.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss