Sorteer op

Pompom bedels luxe

Luxe Pompom bedels

Schattige nieuwe pompom bedels faux fur 12mm en 16mm in super trendy kleuren. Creëer handig je allernieuwste accessoire of sieraad met deze leuke hangers. Het oogje van de bedels is ca. 1.4 mm waardoor je ze makkelijk kunt verwerken. De hipste pompom bedels bestel je vandaag nog online bij 't Kralenstulpje. Deze pompom faux fur bedel is uitgevoerd in verschillende hippe kleurtjes!

Iedereen houdt er wel van een mooi luxe uitstraling als het gaat om wat je draagt, zo houd ik er ook van als sieraden een luxe uitstraling hebben, maar ik houd ook erg van kleur en vrolijkheid in mijn outfit.

Nu vinden steeds meer mensen het maken van sieraden erg leuk, en het is dan ook echt voor jong en oud. De markt voor sieraden en toebehoren is echt enorm. Van allerlei soorten kralen tot draad, maar ook tot deze pompon bedels.

Kerst bedels om sieraden te maken

Ook de printjes zijn tegenwoordig helemaal in de mode, ze verkopen zelf hele pakken in panterprint. Ook wij doen hierin mee, wij verkopen meerde kleuren, luxe pompon bedels, met een printje of gewoon effen. De luxe uitstraling komt vooral van het oogje dat aan de bovenkant van het bedel in bevestigd, maar ook de kleuren en de mooie stof die er is gebruikt helpt ook zeker bij het uitstralen van luxe.

Het lijkt bijna op de foute bontkragen die de rijke mensen vroeger droegen. Zo hebben wij panterprint pompon bedels met een gouden oogje en de kleuren paars en roze, dit bedeltje is 12 mm. Maar ook hebben wij deze in kleurencombinaties zoals, goud en bruin, blauw en grijs, grijs en bruin en ook licht bruin met goud is een mooie combi.

De pompon bedels luxe zijn allemaal 12 mm, en hebben allemaal een oogje aan de bovenkant. Wij verkopen ze ook met een zilveren oogje. Door de oogjes zijn ze erg makkelijk te bevestigen aan sieraden, zo kunt u er gemakkelijk een draad doorheen trekken, maar ook jasseron is er mooi bij. Maak er een leuk sieraad mee, sleutelhanger, boekenlegger of iets heel anders.

Lekker creatief denken is voor ieder goed en word tegenwoordig echt te weinig gedaan. Ook kinderen kunnen er leuk mee knutselen en worden er heerlijk moe van. Ook zijn de bedels leuk te combineren met andere kralen in dezelfde of een bijpassende kleur, zo zijn veren bedels ook erg leuk in combinatie met een pompon bedel. Op onze site kunt u nog veel meer pompon bedels vinden, ook nog veel meer kleuren en verschillende formaten. Ook verkopen wij alles om zelf sieraden te maken, zo kunt u denken aan tangetjes, draad, kralen noem het maar op. Dus ga lekker aan de slag met vrienden, familie, uw klas, uw kinderen of iemand anders, want het zelf maken van sieraden is ook een leuke hobby om samen te doen. En dan wens ik u heel veel plezier met het maken van de sieraden.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss