Sorteer op
Sorteer op

Jasseron ketting rood koper kleur

Jasseron ketting in de kleur rood koper is een warme kleur welke goed te combineren is met goud en de warme aarde tinten.Toen ik begon met sieraden maken maakte ik vrijwel alles in de rood koper kleur en nog steeds vind ik dit een super mooie kleur. De kleur is tijdloos en fantastisch om te dragen in de herfst, en in de winter.

Herfst en winter sieraden

In de herfst en in de winter dragen we vaak wat donkere kleding en dragen we vaak wat bruinere tinten, waardoor sieraden van rood koper heel goed passen! Combineer ze met leuke bruin oranje kralen voor een heel mooi effect!

Workshop sieraden maken

In de winter zijn we het vaakst bezig met sieraden maken en deze gaan we in de zomer weer verkopen op markten en beurzen. In de winter is het vaak koud en regenachtig en dan gaan we weer gezellig bij elkaar zitten om te knutselen. De kleuren die dan veel worden gekozen zijn o.a. de rood koper metaalkleur! Hier zijn ook buigringetjes, nietstiften en kettelstiften van, natuurlijk hebben we ook bedeltjes in de kleur rood koper. 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss