Sorteer op
Sorteer op

Pompom bedels basis

De pompon bedels zijn lekker zacht en hebben een lieve uitstraling vind ik persoonlijk. We verkopen ze echt in allerlei kleuren, echt iedere kleur van de regenboog.

Maar ook hebben we ze met meerdere kleuren in een pompon. De bedels hebben een oogje aan de bovenkant, hiermee kunt u deze bedels gemakkelijk vast maken aan een sieraad. Er zijn zoveel verschillende pompon bedels, u kunt er dus ook veel verschillende sieraden mee maken.

Zo combineren mensen de pompon bedels met een bijpassende kleur veer. Ook kunt u het hartstikke leuk maken met verschillende kleuren kralen en bedels. Ook een lange sliert met kralen en pompon bedels is super leuk voor aan een sleutelhanger, gebruik bijvoorbeeld verschillende maten om het helemaal uw eigen werk te maken.

Sieraden maken met Pompom bedels

Of doe dit met een kinderfeestje en laat iedereen zijn eigen creativiteit gebruiken. Ook een boeken legger ermee maken is een superleuk idee, maar misschien vinden de kinderen nog wel iets veel creatievers en originelers om te maken met de pompon bedels.

Het is echt helemaal niet moeilijk om zelf zulke armbanden, kettingen of andere sieraden te maken. Ik geloof dat iedereen die het leuk lijkt het wel kan. We hebben verschillende pompons te koop, zo hebben wij allerlei kleuren van de pompons van 15 mm met een oogje aan de bovenkant. Maar ook verkopen wij pompom bedels zonder oogje aan de bovenkant, deze zijn te verkrijgen in 8 mm, 10 mm en 15 mm. De pompons zonder oogje aan de bovenkant zijn ook handig om ergens op te plakken tijdens het knutselen.

Met deze pompons is het ook leuk om een hoofdje erop te maken met oogjes en een mond, of plak verschillende grote pompons op elkaar en maak er bijvoorbeeld een sneeuwpop van. Ook een pompon slinger is mooi en leuk om te maken. Maak er helemaal uw eigen project van en gebruik zoveel mogelijk kleuren om het leven een leuke twist te geven en de dingen die u aan het maken bent een blije uitstraling te geven. Neem vooral een kijkje op onze site, want wij hebben niet alleen de pompon basis bedels, maar ook hebben wij leuke pompons met verschillende patronen.

Lijkt het u nu leuk om te beginnen met sieraden maken, wij hebben niet alleen pompons te koop maar ook alles om sieraden te maken. Dan wens ik u heel veel plezier met het shoppen, het maken van de sieraden en wees creatief.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss