Sorteer op
 • 2 x cabochons rond van Hematiet 20mm
  2 x cabochons rond van Hematiet 20mm

  2 x cabochons rond van Hematiet 20mmVan Hematiet word gezegd dat het aardend werkt, beschermend en harmoniserend. Het vergroot het zelfrespect en de wilskracht. De steen werkt om je energie te geven en kun je daarom beter niet op…

  € 1,50
 • 1 x cabochon rond van Turquois 26mm
  1 x cabochon rond van Turquois 26mm

  1 x cabochon rond van Turquois 26mm

  Deze edelstenen cabochons zijn aan de bovenzijde bol en aan de onderzijde glad geslepen, ze worden vaak gebruikt in een setting.

  Met onze cabochons en houders maakt u de mooiste Eye-catchers…

  € 0,99
 • 2x Natuursteen cabochons bruin 13x18 mm
  2x Natuursteen cabochons bruin 13x18 mm

  Natuursteen cabochons bruin 13x18 mm 5 st

  € 1,50
 • Prachtige natuursteen cabochon 28mm hoogte 7mm
  Prachtige natuursteen cabochon 28mm hoogte 7mm

  Prachtige natuursteen cabochon 28mm hoogte 7mm

  Past qua hoogte niet in de EasySwitch DoubleBeadshouders.

  Met onze cabochons en houders maakt u de mooiste Eye-catchers voor uw sieraden! Of het nou een doorzichtige cabochon is met…

  € 0,99
 • 3x Prachtige Edelsteen cabochon doorsnede 10mm amethist roosje
  3x Prachtige Edelsteen cabochon doorsnede 10mm amethist roosje

  Prachtige Edelsteen cabochon doorsnede 10mm amethist roosjeMet onze cabochons en houders maakt u de mooiste Eye-catchers voor uw sieraden! Of het nou een doorzichtige cabochon is met een mooie foto erachter, of een prachtige…

  € 1,50

Cabochon Edelsteen

Overal ter wereld ziet u stenen. De aarde zit er vol mee. Vooral op vakantie ziet u prachtige stenen op het strand, tijdens een boswandeling en misschien wel in een mooie rivier. Dan beseft u hoe mooi de wereld is. Stenen worden veel verwerkt in allerlei dingen, zoals sieraden en servies.

Cabochon Natuursteen

Vroeger werden er veel natuurstenen gedragen, tegenwoordig wat minder, maar dat maakt ze niet minder mooi. De aarde biedt ontzettend veel verschillende kleuren, en dat geldt ook voor natuurstenen. Het is prachtig om te dragen, en door de vele kleuren zit er vast ook een kleur voor u tussen. U kunt sieraden met stenen ergens kopen, maar nog leuker is het om zelf sieraden te maken. Tegenwoordig doen veel mensen dit, niet alleen omdat het eenvoudig is, maar ook omdat u uw sieraad dan helemaal naar uw eigen wensen kunt maken. Denk aan maten, kleuren en details. Iedereen heeft wel een favoriete kleur. De een houdt van blauwe tinten en de ander van roze tinten. Het verschilt per persoon en persoonlijkheid.

Wij hebben veel cabochon settings te koop in onze webshop. Deze zijn nog leeg en moeten gevuld worden met een mooie steen. Ook deze edelsteen cabochons verkopen wij, in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Zo verkopen wij ook cabochons van natuursteen. De cabochons zijn plat aan de ene kant en bol aan de voorkant. U plakt de platte kant in de cabochon setting. Hiervoor kunt u het beste strass lijm gebruiken. Niet alleen hebben wij ze met een bol afgewerkte bovenkant, we hebben ze ook in de vorm van een roosje. We hebben ook cabochons van hematiet. Hematiet is een steen waarvan gezegd wordt dat het bescherming biedt. Ook vergroot het uw zelfrespect en wilskracht. Hoe fijn zou het zijn als u deze krachten altijd bij u kan dragen? Daarnaast hebben wij prachtige halfedelstenen in de kleur turquoise.

Edelsteen Webshop

Neem vooral een kijkje op onze natuursteen webshop om ook de andere halfedelstenen te bekijken. Ga lekker aan de slag met het gebruiken van deze prachtige cabochons. We hebben alles voor het maken van een sieraad in onze webshop. Veel plezier met het maken van uw sieraden!

Groetjes, Bente, Stagiaire International Business Studies

U kunt cabochons plakken op twee manieren:

Manier 1: Het bevestigen van een cabochon in een setting doet u als volgt:
Gebruik sieradenlijm voor het beste resultaat.
Breng een gelijkmatige laag lijm aan op de onderkant van de (glas)cabochon, zodat er geen luchtbelletjes ontstaan.
Plaats de cabochon in de setting en laat het goed drogen. Uw hanger is nu klaar.
Wij adviseren om de sieradenlijm 24 uur te laten drogen voordat u het sieraad gebruikt, zodat de lijm volledig kan uitharden.

Manier 2: U brengt de lijm aan op de randjes van de setting en op de randjes van het glaasje. Binnen een korte tijd heeft u een prachtige, unieke en persoonlijke hanger gemaakt.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss