Sorteer op
Sorteer op

Facet tussenzetsels  & tussenstukken

Bent u al fanatiek bezig met het maken van sieraden, maar bent u nog niet helemaal tevreden of mist u nog iets extra's, dan kunt u er ook een mooi sieraden tussenstukje inzetten, zo maakt u het sieraad nog persoonlijker en unieker.

Zo hebben wij echt allerlei verschillende soorten en maten tussenstukjes. U kunt ze gebruiken voor bijvoorbeeld een armband. Heeft u nu een mooie ketting gemaakt met een facet hanger en zoekt u nog een bijpassend armbandje, dan hebben wij waarschijnlijk wat u zoekt.

Op de website kunt u alle artikelen vinden om zon mooie bijpassende armband te maken. Zo hebben wij velen verschillende kleuren en vormen facet hangers die u kunt matchen met het sieraad dat u al heeft. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren Victoria blue, Green opal, Gold-Grey of pink opal (en natuurlijk nog veel meer ;)), Ook verkopen wij deze facet tussenstukjes in 5 tallen, ook leuk om meerdere in een armband te gebruiken!

Tussenstukken gebruiken in sieraden

Maar niet alleen kunt u er een armband mee maken, nee, gebruik het ook bij het maken van een mooie ketting of heel iets anders, dat is natuurlijk helemaal aan u, want hoe creatiever hoe origineler. En het leuk is dat u de tussenstukjes ook gewoon nog een keer kunt gebruiken als u het sieraad toch niet meer zo leuk vindt. Zelf houd ik namelijk ook van af en toe een ander sieraad te maken. Wij hebben de facet tussenstukjes in een ronde vorm met twee oogjes aan beide kanten om het te bevestigen aan het sieraad, net als alle andere facet tussenstukjes twee oogjes hebben.

Ook hebben wij deze tussenstukjes in de vorm van een druppel, een lang ovaal, een wat breder ovaal en een vierkant. De meest voorkomende facet tussenstukjes op onze webshop hebben afmetingen van 10 x 5 mm, een subtiel maar wel erg mooi detail. Ook zijn ze leuk om te combineren met een andere hanger in een oorbel. Zo kunt u eerst het haakje doen, dan het tussenstukje en dan bijvoorbeeld een facet hanger in een bijpassende kleur. Dit kan natuurlijk ook met een sleutelhanger. Lijk u dit nu heel erg leuk en bent u geïnteresseerd, neem dan vooral even een kijkje op onze website en dan weet ik zeker dat er wel iets voor u tussen zit. Shop alle sieraden benodigdheden op onze webshop en dan wens ik u heel erg veel plezier met het shoppen en het creatief bezig zijn, want geloof het of niet, het maken van sieraden is helemaal niet zo moeilijk als u denkt.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss