Sorteer op

Nieuwe kralen & sieraden onderdelen April 2022

Ook in de maand april hebben we weer vol enthousiasme onze uiterste best gedaan om de meest leuke materialen voor u te vinden. Bovendien hebben we op diverse plekken weer die enkele unieke kralen weten te bemachtigen, afkomstig uit een winkel die helaas haar deuren heeft moeten sluiten. Maar uit dit verdrietige nieuws kwam ook iets moois voort: we hebben de kans gekregen om enkele van hun meest exclusieve en zeldzame kralen te op te kopen.

Het is echt heel bijzonder hoe je zo nu en dan op iets stuit dat je onmiddellijk een onverwacht "wauw" gevoel geeft. Zo'n verrassing die je zegt: "Goh, dit had ik echt nog niet in ons assortiment! Hier word ik pas écht gelukkig van!"

Nieuwe collectie kralen

Ik ben dan ook oprecht blij wanneer we iets aan ons assortiment kunnen toevoegen waarvan we weten dat het de klant zal verrassen en inspireren. Dat gevoel van blijdschap,  dat is wat mij drijft. Fijn en dankbaar ook dat er mensen zijn die het ons gunnen!

Dus ga er maar even lekker voor zitten met een kopje koffie of glaasje wijn, want de maand april heeft ons heel wat leuke materialen gebracht. We hebben ons assortiment uitgebreid met heel veel nieuwe materialen om sieraden te maken. Of u nu op zoek bent naar edelstenen,  parels of  glaskralen, we hebben alles in huis om uw mooiste sieraden te ontwerpen.

Samen gaan we iets bijzonders maken, vol verrassingen en "wauw" momenten!

Groetjes Esther de Jonge

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss