Sorteer op

Organza Zakjes 10 x 15 cm: Een Perfect Cadeauzakje voor Uw Bijzondere Geschenken

De maat is van het gehele zakje.

Organza zakjes van 10 x 15 cm zijn ideaal voor het verpakken van kleine cadeautjes, zoals mini-flesjes shampoo, zeepjes, of zelfgemaakte sieraden. Deze zakjes zijn gemaakt van doorzichtige organza stof, vergelijkbaar met tule of gaas. Sluit het zakje eenvoudig met een lintje of touwtje voor een feestelijk effect. Het is een uitstekende keuze om uw zelfgemaakte sieraden zoals kettingen, oorbellen, armbanden of sleutelhangers op een mooie manier te presenteren. U kunt aan het lintje ook gemakkelijk een labeltje bevestigen waarop bijvoorbeeld een naam geschreven kan worden.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organza zakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleine aantallen worden handmatig geteld, waardoor er een afwijking van maximaal 5% meer of minder kan zijn. Houd hier rekening mee als u precies 100 of 50 stuks nodig heeft. Dit heeft invloed op de prijs, maar dit geldt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Het kan ook voorkomen dat bij sommige zakjes een kleine afwijking in de maat zit, variërend van enkele millimeters tot een centimeter. Dit komt omdat de zakjes handgemaakt zijn. We vragen uw begrip hiervoor. Ook hier geldt dat dit niet van toepassing is op de luxe zakjes, waarbij de prijs hierop is afgestemd.

Speciaal voor Zelf Gemaakte Sieraden

Bent u een liefhebber van zelf sieraden maken? Deze organza zakjes zijn dan een prachtige aanvulling. Verpak uw kettingen, oorbellen, armbanden en zelfs sleutelhangers op een manier die hun schoonheid verhoogt. En met de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen, zoals een naam op een labeltje, maakt het uw geschenk nog specialer.

Zoals met elk handgemaakt artikel, is er altijd een uniek karakter aan onze zakjes. Daarom kunnen sommige zakjes een kleine variatie hebben in hun afmetingen. Maar maakt u zich geen zorgen, deze unieke touch voegt alleen maar toe aan de charme van uw cadeaus.

In een wereld waar de verpakking bijna net zo belangrijk is als het cadeau zelf, zijn deze organza zakjes van 't Kralenstulpje een schitterende keuze. Voeg ze toe aan uw collectie en maak elke gelegenheid nog gedenkwaardiger!

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss