2 x Swarovski Elements Flat back - SS34 - 7 mm - Rose Albaster

Artikelnummer: Onder B-12 Bak 1 / 45148
Artikel 7 van 23
€ 1,30 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Swarovski Elements Flat back - SS34 - 7 mm - Rose Albaster

Betover uw omgeving door zelf gemaakte sieraden te versieren met onze exclusieve Swarovski Elements SS34 flatback kristallen van circa 7 mm. Deze verfijnde en fonkelende steentjes zijn perfect voor het invoegen in een DQ metalen setting, waarmee u met gemak een schitterende ketting of een elegant armbandje kunt maken.

Met een indrukwekkende diameter van ongeveer 7 mm, zullen deze Swarovski Elements SS34 flatback steentjes ongetwijfeld de sterren van uw sieradencollectie worden. Ze bieden een buitengewone schittering en reflectie van licht, waardoor uw zelf gemaakte sieraden een echte blikvanger worden. Of het nu een speciale gelegenheid is of gewoon een dag waarop u zich bijzonder wilt voelen, deze kristallen zijn de ideale keuze.

Waarom zijn deze Swarovski steentjes zo bijzonder? Naast hun opmerkelijke schittering zijn ze ook verrassend veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt om een vleugje glamour toe te voegen aan een formele outfit of om een subtiele luxe aan een dagelijkse look te geven. Dankzij de gebruiksvriendelijke DQ metalen setting zijn deze steentjes even geschikt voor sieradenmakers die net beginnen als voor ervaren ontwerpers.

Het invoegen van de steentjes in de DQ metalen setting is een eenvoudig proces, waardoor u meer tijd overhoudt om te genieten van het eindresultaat: schitterende, zelf gemaakte sieraden die echt opvallen. 

Als u een sieradenmaker bent die streeft naar het allerhoogste niveau van kwaliteit en elegantie, dan zijn deze Swarovski Elements SS34 flatback steentjes van 7 mm onmisbaar in uw collectie. Ze zijn te mooi om te laten liggen, en voegen een unieke, luxueuze toets toe aan elke sieraadcreatie.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss