10 x edelsteen kraal van Chinese Jade 12mm gat: c.a. 1,5mm

Artikelnummer: Stelling K-13 bak Ester 2 (in bestelling)
Artikel 24 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Edelsteen kraal van Chinese Jade 12mm gat: c.a. 1,5mm

De edelsteen kraal van Chinese Jade, met een diameter van 12 mm, is een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Jade staat al eeuwenlang bekend om zijn symboliek van zuivering en bescherming, en wordt vaak geassocieerd met geluk, welvaart en harmonie.

Deze kraal straalt een rustgevende en kalmerende energie uit, en wordt vaak gebruikt om innerlijke vrede en evenwicht te bevorderen. Het wordt ook gezien als een symbool van wijsheid en geluk, en wordt vaak gedragen als een talisman om negatieve energieën af te weren en positiviteit aan te trekken.

De Chinese Jade kraal heeft een prachtige groene kleur die doet denken aan de natuurlijke schoonheid van jade, en elke kraal is uniek vanwege de natuurlijke variaties in kleur en textuur. Deze veelzijdige kraal kan worden gebruikt in verschillende sieradencreaties, van armbanden tot kettingen en oorbellen, en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elk ontwerp.

Het is echter belangrijk op te merken dat edelstenen zoals Chinese Jade geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij gezondheidsklachten is het altijd verstandig om professioneel medisch advies in te winnen.

Kortom, de Chinese Jade edelsteen kraal is niet alleen een prachtige en elegante keuze voor uw sieraden, maar kan ook een bron van geluk en harmonie in uw leven brengen. Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik deze mooie kraal om betekenisvolle en unieke sieraden te creëren die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een positieve energie uitstralen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss