10 x edelsteen kraal gestreepte agaat Camel 8mm gat 1mm

Artikelnummer: Stelling H-05 bak Tijger 6mm
Artikel 88 van 171
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 40 stuks

Edelsteen kraal gestreepte agaat  8~8,5mm gat 1mm

♥  Laat u betoveren door de prachtige Edelsteen kraal gestreepte agaat, met een grootte van 8~8,5mm en een gat van 1mm. Het unieke karakter van deze kraal komt voort uit de geverfde details, die een extra dimensie van kleur en stijl toevoegen aan uw sieradenonderdelen. Of u nu bezig bent met kralen kopen, edelsteen kralen gebruiken voor het maken van armbandjes of andere sieraden, de Edelsteen kraal gestreepte agaat biedt een prachtige kans om uw creaties te verrijken met levendige kleuren en een vleugje natuurlijke schoonheid.

Deze kraal is gemaakt van agaat, een steen die bekend staat om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. De gestreepte patronen in de agaat voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar dragen ook bij aan het gevoel van evenwicht en kalmte dat deze steen kan bieden. Agaat wordt gezegd dat het stabiliseert, aardt en kalmeert. Het houdt u met twee benen op de grond, ondanks dat het de intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei stimuleert. Verder wordt er gezegd dat het een positief effect heeft op het immuunsysteem, op de spijsvertering en op hart en bloedvaten. Agaat schijnt ook een goede steen te zijn om te dragen tijdens de zwangerschap.

Bekijk deze prachtige Edelsteen kraal gestreepte agaat en maak unieke sieraden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis en energetische eigenschappen met zich meedragen. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw armbandjes en andere creaties met deze veelzijdige edelsteen kralen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss