1 meter x 1,5mm koper spiraaldraad, verzilverde messing, duurzame plating

Artikelnummer: Onder G-24 Bak 2
Artikel 114 van 116
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

1 meter x 1,5mm koper spiraaldraad, verzilverde messing, duurzame plating

Bekijk nu de hoogwaardige 1 meter verzilverde koperen spiraaldraad met een dikte van 1,5 mm en duurzame messing plating. Deze spiraaldraad is een veelzijdig en onmisbaar hulpmiddel voor het maken van uw sieradencreaties.

De verzilverde messing plating voegt een elegante en moderne uitstraling toe aan uw sieradenprojecten. Met een lengte van 1 meter biedt deze draad talloze mogelijkheden voor uw ontwerpen. Of u nu armbanden, kettingen of andere sieraden maakt, deze spiraaldraad zorgt voor een prachtige en duurzame afwerking.

Gebruiksaanwijzing: Rek de draad voorzichtig uit en rijg kleine 2mm rocailles erop om een verfijnd en subtiel effect te bereiken. De spiraaldraad biedt de juiste combinatie van stevigheid en flexibiliteit om uw kralen op hun plaats te houden.

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan uw sieradenprojecten met deze 1 meter verzilverde koperen spiraaldraad. Bestel deze draad vandaag nog en ontdek de vele creatieve mogelijkheden die het biedt voor het maken van uw zelfgemaakte sieraden. Maak sieraden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook van hoogwaardige kwaliteit dankzij deze duurzame en prachtige spiraaldraad. đŸ”—đŸŒˆđŸ›ïž

Specificatie Omschrijving
Metaal kleur Zilver kleur

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss