3 x Beadalon flexibele rijgnaalden 6.4cm assortiment Zilver (in bestelling)

Artikelnummer: Onder Stelling J-18 / Er zitten 3 naalden in 1 verpakking, 1 verpakking opsturen.
Artikel 1 van 94
€ 4,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Beadalon flexibele rijgnaalden 6.4cm assortiment Zilver 0,3mm 0,36mm 0,51mm

De Beadalon flexibele rijgnaalden assortiment is een handige set van rijgnaalden die essentieel zijn voor het rijgen van kralen aan kettingen of armbanden. Met drie verschillende diameters biedt deze set veelzijdigheid en flexibiliteit voor diverse rijgprojecten.

De diameter van de naalden varieert om aan verschillende behoeften te voldoen:

- Fijn: Met een diameter van 0,30 mm is de fijne naald ideaal voor het rijgen van zeer kleine kralen of bij het werken met fijn draadwerk.
  
- Medium: De naald met een diameter van 0,36 mm is perfect voor algemeen gebruik en kan worden gebruikt met een breed scala aan kralen en draden.
  
- Zwaar: Met een diameter van 0,51 mm is de zware naald geschikt voor het rijgen van grotere kralen of bij gebruik van dikkere draden.

Door de flexibele aard van deze naalden kunnen ze gemakkelijk door kralen worden geleid, zelfs door kleine rijggaten, waardoor het rijgproces soepel en efficiënt verloopt. Of u nu een beginner bent of een ervaren sieradenmaker, deze set flexibele rijgnaalden van Beadalon zal zeker van pas komen bij al uw rijgprojecten.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss