Sorteer op

Zonnebril koord of brilkoord eindjes

Dit is een lusje van rubber voor ketting aan een bril, omwikkeld met metaaldraad te gebruiken om zelf brillenkoordjes te maken.

Zonnebril koordjes maken

Zonnenbril koord of Zonnebril koord

Met deze lusjes maak je eenvoudig een koord voor aan de bril of zonnebril, we hebben hier een leuk voorbeeld staan!

Koord zonnebril of leesbril koordje

Deze koorden passen natuurlijk ook gewoon goed aan gewone brillen! Maak je eigen unieke zonnebril koord een steel de show!
In de zomer worden deze koorden toch wel veel meer gebruikt omdat je zonnebrillen vaker op en af zet. Maar je kunt deze leuke koorden ook natuurlijk maken aan je leesbril.

In de zomer is het super handig om een zonnebril te dragen natuurlijk. En het is ook nog eens goed om een zonnebril te dragen, omdat  het uw ogen beschermd wanneer u de juiste glazen in de zonnebril heeft. Nu is het ook fijn, omdat u meer kunt zien, maar denk ook aan alle activiteiten die u wilt kunnen doen met uw zonnebril zonder dat u de bril verliest. Zoals lekker volleyballen in de zomer, wandelen in het bos en zeker niet te vergeten zwemmen.

Brilkoord zelf maken

De meeste mensen doen hun zonnebril af op het moment dat zij gaan zwemmen, omdat ze toch echt bang zijn om hem te verliezen, maar dat hoeft niet meer op het moment dat u een brilkoord bevestigd aan uw zonnebril.

En nu heb ik het wel telkens over een zonnebril, maar het kan natuurlijk ook met een normale bril. U kent ze vast, want ze zijn nu helemaal in de mode, de leuke kleurrijke brillenkoortjes. Ze zijn bijna overal wel te krijgen, maar hoe ontzettend leuk is het om uw eigen originele brillenkoordjes te maken. Dat kan zeker, en daarvoor bieden wij nu brillenkoord eindjes aan, dit zijn rubberen elastiekjes met een soort veertje erom, hieraan kunt u het brillenkoord vastmaken en vervolgens vastmaken aan de pootjes van uw bril of zonnebril.

We hebben ze ik verschillende kleuren, niet allen het rubberen gedeelte verschilt van kleur, maar u kunt ook kiezen uit goud of platinum betreft de metalen veertjes. Zo hebben wij de brillenkoord eindjes ook met een karabijnslot, zo is het brillenkoord nog makkelijker te bevestigen, en kunt u ook de brillenkoorden gemakkelijk verwisselen. Zo kunt u de brillenkoorden maken met allerlei soorten kralen, wilt u nu gaan voor een mooie zomerse look, dan is het gebruiken van rocailles erg mooi, ook dit verkopen wij in de webwinkel, zo ook nog veel meer kralen. Maar waar moet u die kralen nu op rijgen? Nou, daar hebben wij ook allerlei draden voor. Dus wees vooral heel creatief, en ga de uitdaging aan. Het leuke van het zelf maken van de brillenkoorden is dat u het helemaal naar uw eigen wens kunt maken, en altijd weer opnieuw kunt beginnen als het niet gaat zoals u dat wil. Dus neem bij interesse zeker even een kijkje in onze webshop. Dan wens ik u heel veel plezier met het maken van de brillenkoorden, en het dragen van uw zonnebril of bril met plezier.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss